Keystone logo
Vatel International Business School Bahrain

Vatel International Business School Bahrain

Vatel International Business School Bahrain

Introducere

Regatul Bahrain este o insulă din regiunea Golfului care se află la est de Arabia Saudită, iar Bahrain este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din CCG. Vatel este cel mai mare grup de școli internaționale de afaceri în domeniul ospitalității, lansat în Bahrain în octombrie 2018.

Diploma noastră de licență de 4 ani în management hotelier internațional este o diplomă de afaceri axată pe industria ospitalității, cu un accent puternic pe management, marketing și resurse umane plus următoarele module obligatorii: economia companiei, cultura juridică, economia turismului, vorbirea în public, impozitul, geopolitica , Management multicultural, audit, strategie de marketing, analiză financiară, strategie corporativă, drept economic, etc.

Principalele puncte despre Vatel sunt:

 • Fondată la Paris în urmă cu 40 de ani - acum are 55 de campusuri în 32 de țări, cu 9000 de studenți actuali în întreaga lume
 • Toate predările sunt în limba engleză în campusul din Bahrain
 • Metodă de predare unică bazată pe un 50% teoretic / 50% practic
 • Studenții finalizează 3 stagii internaționale în timpul studiilor, deci absolvent cu cel puțin 2 ani de experiență profesională relevantă
 • Studenții de la Vatel au ocazia să petreacă un an în străinătate (la un alt campus Vatel) ca parte a programului de schimb de studenți Marco Polo, premiat de Vatel.
 • Studenții care absolvesc Vatel în Bahrain vor primi o diplomă de nivel 2 de stat francez recunoscută în toată Europa, precum și o diplomă în Bahrain.
 • Licențiat de Consiliul de învățământ superior al Ministerului Educației din Bahrain

În Regatul Bahrain, Vatel funcționează sub patronajul Autorității Bahrain pentru Turism și Expoziții.

Partenerii noștri

Fraser Suites, Crowne Plaza, Four Seasons, Swiss-belhotel, Downtown Rotana, The Diplomat Radisson Blu, The Art, Intercontinental, Movenpick, Novotel, Al Areen Palace, Sofitel, The Westin, Le Meridien, The Gulf Hotel, The Palace, The Domeniu.

Fii angajabil

Studiați o diplomă în afaceri în Bahrain și primiți o diplomă recunoscută în întreaga Europă.

Fii mai mult

Studiază, câștigă experiență de lucru, învață limbi străine și vezi lumea.

Locații

 • Hamad Town

  Building 441, Road 318, Block 1003 BahrainMadinat Hamad, , Hamad Town

  • Riyadh

   Riyadh, Arabia Saudită

   Întrebări