Keystone logo
Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

Introducere

O școală franceză de pregătire internațională a hotelurilor

Vatel ajunge în Paraguay în 2011 fiind singura școală la nivel național care oferă un grad dublu și dă studenților săi o diplomă recunoscută de statul francez, licență. Succesul mondial al școlilor Vatel se datorează faptului că menținem un concept de educație dublă, unde 50% se învață la cursuri, iar restul de 50% în stagii și stagii în cele mai bune hoteluri din țara noastră și din lume. Rămânând întotdeauna fidel filozofiei că „toate cunoștințele teoretice trebuie verificate imediat prin practică”.

119048_foto-asu-1-6mc7xi.jpg

În Asunción, să lucrăm cu asumarea și splendoarea orbitoare a hotelului american de hoteluri Wyndham

119049_foto-asu-2-3-x0oyde.jpg

Personalul nostru didactic este format din profesioniști recunoscuți care nu numai că transmit cunoștințe teoretice, ci și cunoștințe practice din atâția ani de experiență profesională, încât au devenit repere în domeniu.

În Vatel lucrăm nu numai în pregătirea academică și profesională, ci și în dezvoltarea cognitivă a elevilor noștri, insuflându-le importanța valorilor etice tradiționale de respect, disciplină, atitudine pozitivă și proactivă, știind să fie și a fi și a prezenta personal.

Internaționalizarea este un punct de bază în formarea Vatel.

Programul Marco Polo, cea mai bună inovație într-un program academic, permite studenților Vatel Paraguay să își studieze al doilea an la un alt institut Vatel din lume.

De asemenea, fac parte dintr-o rețea care nu încetează să crească, în prezent rețeaua Vatel are în contact 9.000 de studenți și 35.000 de absolvenți datorită portalului VatelAlumni.

Cu un plan academic foarte competitiv și actual, Vatel Paraguay oferă un grad dublu paraguayan / francez care garantează o inserție profesională rapidă:

  • Gradul superior de administrare hotelieră internațională - MEC Paraguay
  • Licență în Management Hotelier Internațional - Franța

Locații

  • Asuncion

    Cruz del Defensor 1322 c/ Prof. Miguel Torres, , Asuncion

Întrebări