Keystone logo
Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Introducere

Studenții Vatel din Rwanda vor absolvi cu o diplomă de prestigiu recunoscută la nivel internațional, oferindu-le o gamă largă de oportunități de carieră interesante în industria ospitalității internaționale din Africa, Asia, America și Europa. Abordarea inovatoare a lui Vatel le echipează cu cunoștințele și abilitățile de a îndeplini roluri la nivel înalt la finalizarea studiilor, oferind exerciții practice de pregătire și plasamente industriale pe toată durata programului de trei ani.

Studiu în Kigali, Rwanda

Rwanda este situată în inima regiunii estice și a Africii Centrale. Datorită guvernării progresive a țării și a climatului investițional favorabil afacerilor, Rwanda a înregistrat progrese extraordinare în ultimii 20 de ani. Rwanda este astăzi clasată printre primele zece economii cu cea mai rapidă creștere din lume.

Capitala Kigali este considerată drept unul dintre cele mai frumoase orașe din Africa. Situat în mijlocul colinelor ușor rulante, cu peluze îngrijite și căi imaculate, cu margini de palmieri, Kigali se bucură, de asemenea, de o reputație de a fi printre cele mai curate și mai verzi orașe din lume.

Acest oraș tânăr și dinamic devine rapid un hub pentru călătorii de afaceri, găzduind conferințe majore, convenții și expoziții. De asemenea, se adresează călătorilor de eco-turism de înaltă calitate care ajung în oraș înainte de a se conecta la parcurile naționale din alte părți ale țării.

Kigali are o populație mare de studenți și este un loc ideal pentru a trăi și studia cu mediul său curat, sigur și ordonat.

Rwanda este o destinație atractivă pentru ecoturism și este clasată a treia cea mai verde țară din lume de către Ghidul de călătorie mondial. Biodiversitatea bogată a țării cuprinde gorile de munte maiestuoase în nord, lei puternici, elefanți impunători și girafă grațioasă în est, cele mai vechi păduri tropicale din Africa și plantații panoramice de ceai din sud, precum și țărmuri pitorești de-a lungul frumoaselor ape turcoaz ale lacului Kivu din vest. .

126645_shutterstock_441108568.jpg

Vater, o rețea globală de școli de management al ospitalității și alți absolvenți

Vatel are 50 de școli de management al ospitalității, situate în Europa, în America, în Asia și în Africa. Aceștia au aceeași misiune: pregătirea generațiilor tinere pentru a-și construi viitorul profesional în industria internațională a ospitalității și a managementului turismului.

Vatel a decis să:

 • Tehnici de management de predare bazate pe două secole de istorie în industria ospitalității, bazate pe servicii de înaltă calitate și pe satisfacția clienților. Aceasta include toate aspectele culturale ale clienților, de la țara în care se află hotelul până la personalul care lucrează în el.
 • Transmite arta franceză a ospitalității, recunoscută în întreaga lume ca semn al calității, al bunului gust și al excelenței.
 • Preda limba franceză în toate țările care nu vorbesc limba franceză în care își desfășoară activitatea Grupul.

Avem acum 35.000 de studenți care lucrează în întreaga lume și care sunt mândri să se numească Vateliens și să lucreze în cele mai frumoase hoteluri de pe Pământ.

Vatel este internațional

La începutul secolului XXI, la 20 de ani de la deschiderea primei școli Vatel în Franța, toți factorii de dezvoltare internațională erau gata de a merge: conceptul nostru educațional, bazat pe amestecul progresiv și controlat de teorie și experiență profesională, a fost dovedit; este durabil și gata de a fi extras în străinătate. De atunci, s-au deschis noi campusuri în Europa, Asia, America și Africa.

Situată pe patru continente, rețeaua de școli Vatel alcătuiește primul grup de școli de afaceri la nivel mondial în managementul ospitalității și turismului, ales de profesioniști drept cea mai bună școală de administrare a ospitalității.

Spiritul Vatel, valori de-a lungul vieții

Succesul lui Vatel se bazează pe cinci piloni. Peste tot în lume, membrii facultății noastre au învățat să:

 • au legături profunde cu elevii lor.
 • creează condiții de învățare dinamice.
 • transmit cunoștințele și cunoștințele lor.
 • introduceți conceptul de conduită adecvată în toate situațiile.
 • au relații strânse cu profesioniștii care lucrează în posturi de management hotelier și turistic.

Echipele didactice ale Grupului Vatel sunt formate în egală măsură din profesori din universități și profesioniști care și-au făcut un nume în domeniile lor.

Locații

 • Kigali City

  KN 29 Street,16, , Kigali City

Întrebări