Keystone logo
VIA University College

VIA University College

VIA University College

Introducere

VIA University College este cel mai mare și mai internațional colegiu universitar din Danemarca - cunoscut și ca universitate de științe aplicate - cu un total de 19.000 de studenți, dintre care 3 , 500 sunt studenți internaționali din întreaga lume.

Concentrarea noastră pe inovare și antreprenoriat ne-a acordat premiul ca principală instituție antreprenorială din Danemarca pentru învățământul superior în 2014, 2018 și 2019.

Acoperim Regiunea Danemarca Centrală cu un total de opt campusuri moderne, care sunt toate caracterizate printr-un mediu dinamic și interdisciplinar în care studenții se întâlnesc între programe și facultăți.

VIA oferă o varietate de programe de engleză în afaceri, construcții, proiectare și inginerie.

14355_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_19.jpg

Acreditare

VIA este deținător certificat al unui charter ERASMUS +. Suntem membri ai Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA) și deținem un certificat de calificare din Republica Populară Chineză. VIA este, de asemenea, singura instituție acreditată din Danemarca de către Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT).

Un stil diferit de predare

Abordarea scandinavă a învățământului superior este adânc înrădăcinată în profesiile pentru care ne pregătim absolvenții.

Elevii învață cele mai noi teorii și metode, participă la activități de cercetare și inovare și câștigă experiență practică prin instruire practică.

Îi încurajăm pe studenți să se angajeze și să facă schimb de idei cu acces ușor la lector și personal. Oferim clase de dimensiuni mici, formare bazată pe simulare și e-learning.

<img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/14350_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_14.jpg " "/>

Alăturați-vă Virtual Open House

De două ori pe an, VIA University College oferă experiența de deschidere, deoarece vă invităm să vă întâlniți practic cu studenții, personalul și instituția noastră.Aici puteți afla mai multe despre VIA , programele noastre și puteți pune întrebări despre opțiunile de studiu, finanțele sau viața în Danemarca.Vizitați en. VIA .dk / virtual-open-house

14349_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_4.jpgLocații

 • Herning

  VIA University College Campus Herning Birk Centerpark 5 DK-7400 Herning Denmark, 7400, Herning

  • Horsens

   VIA University College Campus Horsens Chr. M. Oestergaards Vej 4 DK-8700 Horsens Denmark, 8700, Horsens

   • Aarhus

    VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen nr. 24 DK-8000 Aarhus C, 8000, Aarhus

    Întrebări