Keystone logo
Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Introducere

Universitatea principală a țării

Vietnam National University, Hanoi (VNU) este prima universitate modernă înființată vreodată în țară și una dintre cele două universități naționale din Vietnam. Înființată pentru prima dată ca Universitatea din Indochina în 1906, VNU a trecut prin diferite etape de dezvoltare pentru a deveni cel mai mare centru de învățământ superior și cercetare cuprinzător din Vietnam. În fiecare an, VNU produce peste 5.000 de burlaci, 2.400 de masterat și 200 de medici absolvenți de peste 110 programe de licență, 121 de programe de masterat și 112 programe de doctor în științe naturale, tehnologie, economie, științe sociale și umaniste, educație și studii străine etc. .

Universitatea Națională din Vietnam, Hanoi deține o poziție specială în sistemul de învățământ superior din Vietnam, cu o autonomie ridicată în organizație, potrivit unui regulament special promulgat de premierul.

124329_Rankings.jpg

Un hub internațional sub VNU pentru studenți și bursieri

Înființată în iulie 2002, Școala Internațională - Universitatea Națională din Vietnam, Hanoi (VNU-IS) este una dintre primele instituții de învățământ superior care oferă programe comune de formare internațională.

De la înființare, VNU-IS a înregistrat o dezvoltare remarcabilă atât în domeniul de pregătire, cât și în calitate. În prezent, școala organizează 8 programe de licență cu normă întreagă (inclusiv 5 programe cu diplome acordate de VNU și 3 programe cu diplome acordate de universități străine) și 5 programe comune de absolvire internațională desfășurate în engleză.

Programele academice de la VNU-IS sunt concepute pentru ca studenții să-și atingă potențialul maxim și astfel să reușească în lumea reală. Având un parteneriat cu peste 40 de universități din întreaga lume, VNU-IS are o vastă experiență în găzduirea profesorilor internaționali care vizitează și studenți din străinătate din Europa, America, Africa și Asia, precum și în construirea unui mediu internațional. Comunitatea noastră de profesori și studenți cuprinde un amestec bogat de culturi. Această diversitate adaugă vibrație și profunzime, o înțelegere nouă și o perspectivă largă mediului nostru. Clasele de dimensiuni moderate de la VNUIS asigură, de asemenea, o atmosferă prietenoasă și un nivel foarte personal de sprijin pentru studenți.

162387_DSC_04831.jpg

162384_vnuis-001.jpg

148184_DPT0186611.jpg

162381_SVtotnghiep.jpg

162385_69614181_3158301240865584_8925509706915512320_o.jpg

162386_DPT04747-22.jpg

De ce alege VNU - IS

Educație de înaltă calitate

La VNU - IS ne propunem să oferim studenților cea mai cuprinzătoare educație, precum și experiență practică pentru a-și lărgi gama de abilități și abilități. De altfel, VNU-IS se angajează să ofere studenților oportunitatea de a se descoperi și de a se dovedi în domeniul cercetării academice, susținut de supraveghetori experți care îi introduc în cea mai bună metodologie de abordare și dezvoltare pentru a realiza științific cele mai diverse și antrenante studii.

Servicii excelente de asistență pentru studenții internaționali

VNU-IS încearcă întotdeauna să se asigure că studenții internaționali au cele mai bune experiențe de învățare posibile. Serviciile disponibile oferite studenților internaționali includ cererea de viză, aranjamentul de cazare, precum și îndrumări detaliate cu privire la modul de adaptare la un mediu complet nou. Mai mult, serviciile de consiliere psihologică, orientarea în carieră, dezvoltarea competențelor ușoare, programele de schimb internațional și diversitatea activităților vă așteaptă!

O gamă largă de activități extracurriculare și un mediu prietenos

În VNU-IS, vă puteți urmări propriile interese personale, puteți face o prietenie de-a lungul vieții și vă puteți bucura de entuziasmul vieții universitare într-un oraș atât de rapid de o mie de ani în care se întâlnesc Vietnamul antic și modern. VNU-IS are în prezent 10 cluburi studențești diferite, astfel încât să vă puteți alătura în mod liber celui care vi se potrivește cel mai mult, în timp ce mediul vorbitor de limbă engleză vă ajută să vă simțiți ca acasă.

Locații

 • Hanoi

  C & E Building, Hacinco Student village, no.79 Nguy Nhu Kon Tum street, , Hanoi

  • Hanoi

   G7 & G8 Building, 144 Xuan Thuy street, 100000, Hanoi

   • Hanoi

    Kieu Mai street, Phuc Dien Ward, , Hanoi

    Întrebări