Keystone logo
© Uni.
VIVES University College

VIVES University College

VIVES University College

Introducere

Bine ați venit la VIVES University College . Acest nou colegiu este rezultatul cooperării dintre KATHO, campusurile din Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout și KHBO, cu campusuri din Brugge și Oostende. În prezent, fuziunile în domeniul învățământului superior reprezintă o tendință comună în Flandra. Cu aproximativ 13.000 de studenți, VIVES este cel mai mare colegiu universitar din Flandra.

73973_73963_025A0568.jpg

Proiectați-vă viitorul

VIVES University College , cu învățământul superior modern și bazat pe competențe, cercetarea inovatoare și practică și serviciile oferite societății oferă un răspuns adecvat provocărilor sociale de astăzi și de mâine. VIVES este un colegiu universitar apreciat, prietenos și orientat spre oameni, care se concentrează pe gradele de licență profesională și gradele asociate. În acest sens, colegiul universitar asigură că studenții săi contribuie la lumea globalizată atât ca ființe umane, cât și ca profesioniști.

VIVES se angajează pe deplin și activ în dezvoltarea competențelor. Elevilor li se oferă ocazia să lucreze la viitorul lor. Proiectați-vă viitorul în calitate de linie de bază a colegiului universitar subliniază acest lucru. VIVES consideră că este important ca membrii săi să-și facă treaba cu entuziasm. De aceea colegiul universitar le oferă oportunități extinse de a-și dezvolta și răspândi expertiza.

VIVES alege să acorde o poziție centrală responsabilității și proprietății, apreciere și respect pentru fiecare persoană. Sustenabilitatea este un alt angajament important pentru VIVES. VIVES își propune să fie un trendsetter în educația profesională superioară prin inovare.

73975_73966_The_Cloud_018.jpg

Misiune


Conduce/>

 • A deveni cel mai bun. Elevii și lectorii continuă să își dezvolte punctele forte și să-și aprofundeze entuziasmul identitățile personale și profesionale. Ele fac alegeri care sunt în conformitate cu talentele și obiectivele lor.

 • Gestionarea propriului proces de învățare. Elevii și lectorii își gestionează propriul proces de învățare. În calitate de profesioniști, ei se angajează să învețe pe tot parcursul vieții și să-și lărgească și aprofundeze înțelegerea și expertiza.


Conexiune/>

 • Învățați din și împreună. Elevii și lectorii învață împreună ca o echipă. Ei își construiesc propria rețea profesională cu oportunități de învățare informală și interdisciplinară. Pentru a realiza acest lucru, ei utilizează pe deplin facilitățile lumii digitale.

 • Găsirea drumului în învățământul superior. Pentru a ajuta studenții să facă alegerile corecte și pentru a le ajuta să urce pe scara de învățare, VIVES colaborează cu partenerii săi educaționali. VIVES recunoaște, de asemenea, competențele dobândite anterior.

 • Implicarea în dialog activ cu locul de muncă și cu societatea în ansamblu. Elevii și lectorii învață din și cu petreceri externe. Ei iau o viziune critică asupra societății și fac din experiența lor disponibilă în afara mediului colegiului universitar.


Inovaţie/>

 • Modelarea educației inspirate a mâinii. Elevii și lectorii lucrează într-un mediu de învățare provocator, care poate sau nu să fie independent de timp și loc. Inovațiile valorifică rezultatele cercetării și așteptările generațiilor actuale și viitoare ale studenților, ale mediului de lucru și ale societății.

 • Pregătirea pentru locurile de muncă ale viitorului. Elevii și lectorii se străduiesc să obțină competențele necesare pentru profesiile de astăzi și de mâine. Interacțiunea dintre teorie și practică le provoacă să-și împingă granițele. Educația, experiența practică și propriile cercetări bazate pe practici sunt interconectate în acest scop.

73976_73965_The_Cloud_013.jpg
73979_stairs.jpg

Locații

 • Kortrijk

  Campus Kortrijk, Roeselare, Torhout Doorniksesteenweg 145, B-8500, Kortrijk

 • Bruges

  Campus Brugge, Oostende Xaverianenstraat 10, B-8200, Bruges

Întrebări