Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Visible Music College

Visible Music College

Visible Music College

Introducere

DECLARATIE DE VIZIUNE

Colegiul de Muzică Vizibil este o comunitate globală, spirituală de muzicieni, tehnicieni, profesioniști de afaceri, și educatori care deservesc Biserica și societatea cu energia noastră colectivă și talentul, crearea unui mediu de creativitate, cult, și inovație în eforturile artistice pentru slava lui Dumnezeu.

MISIUNEA

Colegiul de Muzică Vizibil trenuri și echipează muzicieni, tehnicieni și profesioniștii din domeniul afacerilor în ambarcațiuni și caracterul creștin, pentru servicii eficiente în industria muzicală și în Biserică.

SPIRITUAL | PROFESIONALĂ | ACADEMIC.

Colegiul de Muzică Vizibil se află la intersecția dintre spirituale, profesionale și academice. trei programe de gradul nostru de licență oferă o educație riguroasă în muzica de afaceri, producția de muzică și muzica, echiparea elevilor noștri pentru servicii eficiente în industria muzicală și Biserica. Noi credem că muzicienii creștini, producători, manageri și profesioniștii din industrie trebuie să fie bine dezvoltate în mod egal în aceste trei domenii pentru a găsi succesul în viață, carieră și slujire. Comunitățile noastre artist intenționat mici sunt axate pe creșterea spirituală, profesională și academică echilibrată.

GLOBAL

Unic în domeniul învățământului superior

Lansat în Memphis, Tennessee, în 2000, viziunea Colegiului de Muzică Vizibil este unic în învățământul superior. Accentul este pus pe crearea de comunități, artiști intenționate mici din întreaga lume, care pun în evidență o creștere în trei domenii cheie: spirituale, profesionale și academice.

Vizibil extins la Chicagoland în 2014 și Dallas în 2015, ca parte a × 2020 viziune președinte și fondator Ken Steorts' 2020 - 20 site-uri în 20 de orașe care deservesc 2.020 studenți până în 2020. De la Sarah Simmons (NBC Voice) la dragele indie Carolina Story, absolventii sunt vizibile pe topuri, în studio și de a face un impact în biserică.

Academic Prezentare generală

Colegiul de Muzică Vizibil este o experiență de formare integrată, care provoacă studenții să se dezvolte spiritual, profesional și academic în timpul unui program de diplomă de licență acreditate. Fiecare program de gradul include un nucleu de cursuri Bibliei, Teologie și Ministerul. Integritatea spiritualității elevului este fundamentală pentru dezvoltarea profesională, așa cum informează Scriptura cum se referă la Creator și creația Lui, mai ales cum trebuie să răspundă invitației Creatorului de a angajament atent, creativ, și rugăciune în industria muzicală și Biserica . Atât dezvoltarea spirituală și profesională sunt accentuate prin riguroase curriculum la nivel de colegiu.

Filozofic, „De ce“ (spiritualitatea) precede „Ce“ (profesie) și „Cum“ (cadre universitare). Toate cele trei zone de creștere sunt reprezentate în numele colegiului:

Colegiul de Muzică Vizibil

  • Spiritual
  • Profesional
  • Academic

Formarea integrată este experimentat prin imersiune, și investiții.

Locații

  • Memphis

    200 Madison Ave , 38103, Memphis

Întrebări