Keystone logo
Washington and Lee University Williams School of Commerce, Economics and Politics

Washington and Lee University Williams School of Commerce, Economics and Politics

Washington and Lee University Williams School of Commerce, Economics and Politics

Introducere

Înființată în 1905, Școala de comerț, economie și politică Williams este distinctă între colegii săi - oferind o educație în afaceri într-un curriculum mai larg de arte liberale. De fapt, Washington și Lee sunt singurul colegiu de artă liberală de top din Statele Unite care pretinde o școală de comerț acreditată la nivel național. Școala Williams a fost pe deplin acreditată de Asociația pentru Avansarea Școlilor Colegiate de Afaceri (AACSB) din 1927. Rezultatele studenților pentru Washington și Universitatea Lee sunt disponibile la Oficiul pentru Eficacitate Instituțională.

Școala este condusă de familia Crawford Dean Rob Straughan și are 50 de membri ai facultății cu normă întreagă care predau în departamentele de contabilitate și finanțe, administrarea afacerilor, economie și politică, precum și o serie de programe interdisciplinare, cum ar fi studii de mediu, sărăcie. , și studii de capacitate umană și studii de femei și sex. Școala Williams este mândra casă a Centrului Connolly pentru Antreprenoriat.

Școala Williams atinge majoritatea studenților de la Washington și Universitatea Lee, indiferent de majoritate. Aproximativ 40% dintre studenții din Washington și Lee vor alege să se specializeze într-una dintre cele patru discipline ale Școlii Williams, dar chiar și cei care se specializează într-o disciplină din cadrul Colegiului se vor găsi urmând cursuri de învățământ general sau elective în Școala Williams.

Locații

  • Lexington

    204 W. Washington St., 24450, Lexington

    Programe

    Întrebări