Keystone logo
Wekerle Business School

Wekerle Business School

Wekerle Business School

Introducere

În lumea globalizată de astăzi, doar prin o educație extrem de profesională și deschisă, care încorporează un puternic sentiment de etică și responsabilitate, se poate rămâne competitiv.

O educație WBS în timp ce integrează cu succes diverse culturi le permite studenților să se ridice la noi provocări oriunde în lume, ajutându-i astfel să își îndeplinească adevăratul potențial.

WBS consideră că este o prioritate numărul unu faptul că studenții și personalul, indiferent de vârstă sau antecedente, etnice sau de altă natură, sunt încurajați să se angajeze într-o călătorie de învățare continuă și auto-dezvoltare prin studiu, cercetare și eforturi academice.

Acest lucru va duce la o îmbunătățire a calității vieții, contribuind în același timp la formarea unei forțe de muncă mai flexibile și mai bine pregătite. Suntem ferm convinși că structura programelor noastre ar trebui să fie orientată spre practică și să se bazeze pe experiența de lucru, precum și pe studii de caz atent concepute, care să reflecte realitățile pieței. Acest lucru contribuie la dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor, comunicare și prezentare a studenților noștri, precum și la creșterea oportunităților lor de angajare.

Prin contribuția serviciilor noastre și participarea noastră activă la viața științifică și academică națională, WBS se bucură de încrederea și recunoașterea societății locale și a publicului larg. Considerăm că aceasta este de cea mai mare importanță și o apreciem foarte mult. În acest context, vom continua să fim o forță culturală și intelectuală pozitivă în comunitate în general. Suntem mândri de filozofia noastră care concepe educația ca un serviciu complex. Abordarea noastră orientată spre studenți poate fi experimentată într-un mediu educațional plăcut și îmbogățit cu viața de student cu tehnologie de ultimă oră, în timp ce un cadru didactic remarcabil și foarte recunoscut folosește metodologii actualizate și materiale de curs de calitate.

Scopul final al școlii este de a instrui viitori lideri în timp ce îi înzestrează cu setea de cunoaștere și îi inspiră să se străduiască pentru excelență profesională și umană.

De ce WBS?

 • Profesorii și lectorii noștri sunt profesioniști recunoscuți , care și-au dovedit capacitatea și pregătirea profesională în diferite domenii ale cercetării în afaceri și academice.
 • Lectorii noștri invitați cu reputația lor internațională fac lecțiile mai colorate cu contribuția lor specială.
 • Organizăm regulat seri profesionale, în care managerii de top ai companiilor de top din piață își împărtășesc experiența personală din domeniile lor.
 • Datorită biroului nostru de carieră, studenții absolvenți WBS își găsesc de obicei locuri de muncă în profesia lor în termen de trei luni, ceea ce reprezintă o rată extrem de ridicată.
 • Managementul nostru orientat spre studenți și uniunea studenților acordă o atenție specială includerii de programe culturale colorate și utile în viața elevilor de la școală: vizite la expoziții de artă, spectacole de teatru și diverse alte programe de înaltă calitate sunt disponibile pentru studenții noștri.
 • Instruirea IT se desfășoară în sălile de clasă moderne care îndeplinesc cele mai înalte standarde.
 • Oferim un mediu de instruire orientat spre practică folosind tehnologii de ultimă oră.
 • Oferim acces gratuit la internet pentru studenții noștri în biblioteca studenților și în cantină. Există acces WIFI gratuit în toată zona școlii.
 • Clădirea școlii noastre este situată în inima orașului , lângă Corvin-negyed, unde există o mulțime de magazine și cafenele.
 • Budapesta nu este doar un oraș frumos situat în inima Europei, dar datorită unui program de vaccinare de succes, a devenit, de asemenea, o destinație de studiu cu adevărat sigură , unde costurile de trai sunt mai rezonabile decât în alte orașe din UE.
 • Bursele sunt disponibile pentru cei mai buni membri academici ai comunității studențești.
 • Elevii pot participa la cursuri pregătitoare de engleză și matematică economică . Pentru detalii vezi pagina noastră de pornire.

Mărturii studențești

Locații

 • Budapest

  H-1083 Budapest, Jázmin utca 10., , Budapest

  Întrebări