Keystone logo
Wesley College

Wesley College

Wesley College

Introducere

Fondat în 1873 ca școală pregătitoare, Wesley College are o relație de legământ cu Biserica Metodistă Unită. Colegiul oferă 30 de burlaci, patru asociați și masterate în asistență medicală, terapie ocupațională, educație, administrarea afacerilor și știința mediului într-un cadru multi-denominațional, multi-cultural.

Wesley College și facilitățile sale atletice sunt situate pe o suprafață de 50 de acri în istoricul Dover, Delaware. Dover este capitala primului stat al națiunii și are 35.000 de locuitori. Campusul este situat în cea mai importantă comunitate rezidențială din Dover, cu magazine și bănci la câțiva pași și mall-uri la o distanță scurtă de mers pe jos.

Pe lângă faptul că este locul multor clădiri și site-uri ale războiului pre-revoluționar, Dover este și casa bazei aeriene Dover și a Dover Downs International Speedway, care găzduiește două curse anuale NASCAR. Orașul are o serie de unități de mâncare rafinate, precum și o mare varietate de restaurante de fast-food. Fructele de mare sunt o specialitate datorită apropierii orașului de golfurile Delaware și Chesapeake și de Oceanul Atlantic. New York City, Baltimore, Philadelphia și Washington, DC, se află la o distanță de două până la trei ore de mers cu mașina de campus.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Dover

    North State Street,120, 19901, Dover

    Întrebări