Keystone logo
Western Washington University

Western Washington University

Western Washington University

Introducere

Western Washington University este o instituție publică cuprinzătoare dedicată deservirii oamenilor din statul Washington. Împreună, studenții noștri, personalul și facultatea se angajează să facă un impact pozitiv în stat și în lume, cu un accent comun asupra excelenței academice și a realizărilor incluzive.

Instituțiile de învățământ occidental și superior din întreaga țară au un imperativ moral de a extinde accesul la învățământul superior, în special pentru studenții din medii tradiționale subreprezentate.

Dar avem o responsabilitate suplimentară care depășește accesul; trebuie să ne asigurăm că succesul este atins și pentru toți studenții. Promovarea accesului și a succesului pentru toți studenții este una dintre cele mai curajoase și concrete modalități de a asigura echitatea, incluziunea și oportunitatea.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Bellingham

    High Street,516, 98225, Bellingham

    Întrebări