Keystone logo
Westminster College - Missouri

Westminster College - Missouri

Westminster College - Missouri

Introducere

Misiunea Colegiului Westminster este de a educa și inspira toți studenții săi printr-un curriculum distinctiv de arte liberale și o experiență dinamică de dezvoltare; să-i provoace să fie conștienți de critici, cursanți pe tot parcursul vieții și lideri de caracter, dedicați valorilor integrității, corectitudinii, respectului și responsabilității; și să-i pregătească pentru vieți de succes, semnificație și serviciu.

Planul nostru cuprinzător pentru a oferi fiecărui student o „experiență dinamică de dezvoltare” poate fi găsit în Conceptul pentru dezvoltarea studenților; în mod similar, o discuție completă a „curriculumului nostru distinctiv de arte liberale” poate fi găsită în Breakthrough, care oferă o explicație completă a programului de educație generală. Informațiile de pe această pagină rezumă ideile cheie ale acestor două documente și oferă o imagine de ansamblu asupra viziunii noastre pentru experiența Westminster.

La Westminster College, excelăm în dezvoltarea tinerilor bărbați și femei pentru a deveni lideri într-o comunitate globală. Această afirmație concisă a identității noastre instituționale, la care ne referim ca Angajamentul Coloanelor, surprinde transformarea studenților de la Colegiul Westminster între Coloane - de la convocarea de la boboc la începutul seniorilor. Este o înțelegere profundă, internă și colectivă a ceea ce facem cel mai bine. Angajamentul Coloanelor exprimă succint ceea ce reprezentăm, sentimentul nostru durabil al misiunii, viziunii, obiectivelor și valorilor. Oferă concentrare și direcție pentru tot ceea ce facem la Westminster College.

Locații

  • Fulton

    Westminster Avenue,501, 65251, Fulton

    Întrebări