Keystone logo
Wheeling University

Wheeling University

Wheeling University

Introducere

Wheeling University este despre leadership, servicii și o educație care va dura toată viața.

Misiune

Viața | Tradițiile catolice de excelență educațională și serviciu către ceilalți ghidează toate programele de la Wheeling University . Prin integrarea învățării, cercetării și dezvoltării economice cu cunoștințele clasice și revelația creștină, Universitatea încearcă să promoveze competența, creativitatea și inovația în comunitatea campusului și în afara acestuia. Absolvenții Universității intră în lumea muncii cu obiective responsabile din punct de vedere social, un poftă de învățare pe tot parcursul vieții și dorința de a face din universul nostru un loc mai bun.

Conducere | Pentru a modela preocuparea catolică pentru vecinii regionali și globali, Universitatea întâmpină oameni de toate crezurile, rasele și naționalitățile pentru a participa la căutarea inteligentă a excelenței. Universitatea promovează contactele strânse dintre studenți și facultate și încurajează studenții să își dezvolte întregul potențial de conducere. Prin fundamentarea artelor liberale și, mai presus de toate, un exemplu al lui Isus Hristos, Universitatea se străduiește să producă lideri inteligenți, morali, care să promoveze valorile catolice ale credinței, păcii și dreptății. Wheeling University prevede un rol de conducere dinamic pentru Universitate în viața studenților săi și în lumea în general.

Serviciu cu și printre altele În facultatea și studenții săi, cercetarea și extinderea sa, Universitatea este națională și internațională. Totuși, fiind singura instituție catolică de învățământ superior din Virginia de Vest, Wheeling University își prețuiește, de asemenea, misiunea distinctivă în zona imediată, educând bărbații și femeile locale și întorcându-i pentru a-și îmbogăți propriile comunități. Wheeling University crede cu tărie absolvenții săi să intre în lumea profesională pregătită să-și folosească talentele date de Dumnezeu nu numai pentru împlinirea personală, ci ca bărbați și femei în serviciul altora.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Wheeling

    Washington Avenue,316, 26003, Wheeling

    Întrebări