Keystone logo
Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Introducere

WHITECLIFFE Prezentare generală

Whitecliffe Colegiul de Artă și Design este un strălucit 1982 instituții de învățământ superior din fondat în Auckland premiat, Noua Zeelandă

cursuri profesionale recunoscute pe plan internațional, cursuri de grad, un Master Fine Art, mass-media fotografie, design vestimentar, design grafic, menijimeonteu arta, art-terapie Este activ.

Whitecliffe oferă cursuri moderne, relevante la nivel internațional prin care îi revin artiștilor, designeri, profesioniști din domeniul educației, și cercetători. Elevii vor dezvolta gândire, cercetare, comunicare, abilități creative și critice de prezentare și să învețe prin expoziție de artă contemporană din lumea designului, stagii, vorbitori invitați internaționali, experți din industrie. Procesul profesional de la Whitecliffe nici o valoare pentru fiecare din propria creativitate și asumarea riscului sunt încurajate să studii post-universitare.

absolvenți Whitecliffe sunt clare și au un nivel ridicat de gândire creativă și tehnologii largi, standard în industrie. Ele s-au angajat la o reprezentare puternică și extrem de vizuale în cultura contemporană și industria creativă formează ideile creative create.

Obiectivele educaționale

Whitecliffe este unul dintre cei mai buni absolvenți și oameni de creație în școli adoptive de design artistice care operează independent.

Whitecliffe formează îmbogățirea culturală prin învățare și practică în întreaga domeniu și oferă o experiență educațională de schimbare a vieții, prin educație de design de artă, cercetare și învățare.

studenții Whitecliffe prin excelență, inovație, diversitate, împreună cu comunitatea prin intermediul procesului de creație. absolvenți Whitecliffe au estetic judecata, expertiza și încredere, colaborare, expertiza.

Activele Core Whitecliffe a fost dezvoltat prin activitatea personalului, studenților și absolvenților. În Whitecliffe idei și exprimare crede în diferite domenii. Printr-o gamă largă de medii, procese, metodologii, etc cred că absolvenții sunt lideri trebuie să fie la fel de gândire și practică în profunzime în fiecare domeniu. Printr-o critică riguroasă și o dezbatere intelectuală și respect reciproc vor dobândi abilitățile necesare împreună cu comunitatea.

program

Fundație Licenta: Nivelul NZQF 4

Art & Design Cursuri profesionale
Digital Media & Design cursuri profesionale
18 săptămâni începe curs în februarie a fiecărui an, în luna iulie
portofoliul inutil
IELTS 5.5 sau mai mare

Gradul: Bachelor of Fine Arts NZQF Nivelul 7

Arta fină
Proiectare grafică
media foto
design vestimentar
Începând cu luna februarie a fiecărui an
portofoliul necesar
IELTS 6.0 sau mai mare

De masterat: NZQF Level 8, Level 9

Master în Arte Frumoase
Programul de masterat Fundația de artă plastică
Master în Management Arte
Maestru de Art Terapie Foundation Gradul
Master în Terapie prin Arta
Eco-friendly Masters Fashion
finalizarea cursului tot master, studenții pot participa la cursuri în timp ce lucrează mai puțin
IELTS 6.5 sau mai mare

De ce Whitecliffe?

1.Whitecliffe strălucește Școala de Artă și premii de design în diverse concursuri naționale și internaționale de studenți, absolventi, facultate. Conținutul principale includ de atribuire

 • Eden Arte Școlilor de Artă 2011 Premiul de top concurență în primul an, inclusiv unul acordat până în prezent a început.
 • Absolvent Australasia anului - Design vestimentar
 • Absolvent Australasia anului - Comunicare vizuală
 • id Designer emergente
 • Cele mai bune premii
 • AgIdeas

2.Whitecliffe de licență, program de pre-licență constă din centrată pe elev, bazată pe recunoașterea și cultivarea individualitatea și pasiunea studentului individuale. studenți mass-media noi, concept modernExperiența și materiale tradiționale, abilități, atitudiniCunoașterea clădirii. 3.Whitecliffe cursuri universitare sunt predate în design de artă. Indiferent dacă alegeți orice studenți majore Desen, pictură, tehnologie de proiectareEa deține. 4.Whitecliffe este Afaceri, marketing, eticaUna dintre tehnici utile în diferite domenii, pe baza, și oferă o experiență profesională cuprinzătoare în acest sector pentru viitoarea carieră a studenților. 5. Studenții în al treilea an Expoziții, vorbitori internaționali invitați, experți din industrie, conferințe, stagii obligatoriiExperiența cu lumea modernă de artă și design. 6. Pe baza Chunghak pentru a sprijini universitare Creative Technology ResearchFuziunea artei vizuale și a tehnologiei necesare în sectorul public și cel profesional. 7.Practica clase miciStudenților și facultatea vor comunica în mod individual cu fiecare zi. Din moment ce a doua elevii de clasa a li se permite să intre în campus pe tot parcursul săptămânii Whitecliffe a fost furnizarea de spațiu de lucru personal sau de studio.

8.abilități de rezolvare a problemelor și răspunsurile creativeSe recomandă să se concentreze asupra. Precum și să dezvolte creativitatea individuală și de gândire critică, cercetare, comunicare și abilități de prezentare prin îmbogățire.

 1. Creativitatea necesită o combinație organică de imaginație, concentrare și flexibilitate. Mulți absolvenți de Arte Plastice gândirea creativă și producătoriiEa a primit recunoașterea de succes cât posibil, prin combinarea competențelor dobândite prin diverse domenii de Arta si Design desigur. 10.Procentul mediu de finalizare și a procesului de absolvire WhitecliffeNoua Zeelandă are una dintre cele mai mari cursuri de artă și design 80%A.

Prezentare generală de licență

Arta fină

absolvenți de Whitecliffe Fine Arts sunt puternic indica să-și exprime ideile și atractive lor. înțelegere largă a domeniului larg de artă și se sprijină pătrat și să se adapteze la critica constantă și să se gândească rapid se alătură în prim-planul culturii contemporane.

majors de artă plastică se poate pune practica artei contemporane, teoria contemporană, concentrându-se asupra limbajului vizual. Să încurajeze dezvoltarea prin practica artistică într-un mediu semnificativ și creative în domeniile lor respective să sprijine și să cultive abilitățile necesare, tehnici și teoria creativității studenților, abilități și teoria aplicată.

studenți Pictura, desen, gravura, fotografie, video, media digitală, materiale tradiționale / moderne, tehnologii, abordări și ridiculizatPentru a explora. Prin ateliere de lucru anuale și cursuri speciale producție video, arta de instalare 3D Învățare arta. elevii Whitecliffe va oferi spațiu de studio personal.

Proiectare grafică

Whitecliffe absolvenți de design grafic trebuie să înțeleagă designul contemporan / tradițional grafic și cum să se gândească în mod constant. Sistematic explora proiectul de design prin intermediul gamei largi de abilități și de a primi recunoaștere ridicată în industrie prin prezentarea unei game largi de rezultate vizuale.

studenți Cercetare, rezolvarea problemelor, și vizuale de comunicațiiDacă participați la explorarea mass-media tradiționale / digitale. Software-standard pentru industrie Ilustrații, fotografie, GraficăSă învețe să echilibru. Acest proces Publicarea de design, grafică în mișcare, comunicare corporate, web design, design de ambalaj, publicitate, direcția de arta, identitate de brand, teoria de design, stagii, expoziții, slip viiAcesta conține,. Prin procedeul de mai sus pentru a sprijini elementele-cheie ale direcției artă, identitate de brand, design grafic, teoria designului. Studenții vor un viitor bazat pe domeniul designului de peste un an, ultimul an de lucru la un proiect al propriei lor. Elevii dezvolta expertiza tehnică pentru a extinde contactele din industrie prin stagii, expoziții, slip vii. Toți membrii facultății sunt în mod activ în cercetare și proiectare designer de exercițiu.

media foto

Whitecliffe absolvenți media foto sunt creative, și experimentat un filtru de imagine distinctă. Ei înțeleg în mod clar standardele din industrie și în mod eficient a comunica viziunea și încrederea în mediul contemporan.

Acest curs oferă studenților abilități de bază, tehnici, metode, de creativitate, abilități și teoria aplicate. Pe baza experienței acumulate de multe medii lentile de reclamă din cele mai importante practici artistice.

Analog / tehnologiei digitale și a fluxului de lucru digitale, de gestionare a culorilor, și tehnologie avansată de iluminareStudiul intensiv. fotografii de format mare bazate pe tehnologie de iluminat, fotografii (video) sunet de locuri de muncăCum ar fi concentrându-se pe domenii de expertiză. Studenți mass-media majore imagine Experții sunt lentile / camera / echipamente de sunet, și echipamente de imagistică avansatăAveți posibilitatea să utilizați. Elevii învață strategia prin prezentarea de imprimare speciale foto profesionale a unui proiect pe termen lung carte cu pozeCreați un

design vestimentar

Whitecliffe absolvenți de design de moda sunt tehnici standard în industrie au un nivel ridicat de gândire creativă și îndrăzneață pentru a încerca. O viziune personală și cariera inovatoare sunt respectate profesioniștii din industrie.

majors de design de moda provoacă gândirea și dezvoltarea creativă a esteticii de proiectare bazate pe competențe aplicate, abilități practice în clasa întâi. Elevii vor învăța să proiecteze abilități de cercetare și dezvoltare concept de a-și exprima propria lor identitate, atat de modern si original, consistenta de design.

Nivelul ridicat de mod standard în industrie pentru a învăța bazele, de luare de model, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte pentru a finaliza lucrările de nivel de experți.

Cursuri de design de moda cercetare proiectare, dezvoltare concept, model la nivel industrial a altarului, producția de îmbrăcăminte, tehnologie, modă, prelucrarea produselor textile, de cusut, de cercetare eco-friendly, vopsire naturaleAceasta se concentrează pe. Acesta include istoria modei, teoria, ilustrații, este specializată în cercetare. Whitecliffe este un lider la nivel mondial tendință de moda site-ul Web de prognoză, WGSN Sprijin pentru acces. Studenții problemă a societății moderne prin practica din industrie sau design propriu Exercitii fizice eco-friendly, vopsire naturale Vi se va da posibilitatea de a se concentra pe o astfel. studenți Noua Zeelandă Fashion Week, Un designer local, un stagiu cu cumpărătorii de peste mări.

cererile internaționale de studenți au primit

Studenții internaționali vârsta minimă este de 18 ani. Doar elevii sub 19 de ani va necesita dovada că sunteți rezident Guardian Oakland în primul an.

Fiecare documente justificative sunt prelucrate separat de către Whitecliffe. După ce a examinat cele trei părți importante ale Comitetului Admitere pentru admiterea la student în fiecare dintre diferitele avantaje. Este stabilit că studentul poate finaliza cu succes un grad de admitere.

cum

Mai multe informații pot fi găsite pe ultima pagină a manualului școlar.

1. Report Card: liceu sau facultate clase

Studenții din străinătate ca ghizi au dat tot trebuie să completeze cursuri de liceu din țară.

2. Portofoliu

Lucrările ar trebui să includă 20-12 pot afișa o gamă largă de posibilități. Portofoliul de poate fi configurat pentru a lucra într-un domeniu care este reprezentativ al studentului.

Studenți (în străinătate) poate accepta un portofoliu în format digital.

3. Interviu

Toți solicitanții trebuie să fie pregătiți să vorbească în mod natural în portofoliul dvs. la lucrările de interviu și idei. Eu trăiesc studenți de peste mări pot fi intervievați prin Skype sau telefonic.

4. Admiterea Înscrierea la buletinul nostru

Gradul de fundație și candidații Diplomă de licență trebuie să completeze admitere Letters mai mult de 250 de cuvinte.

selecție bună

Elevii care au studiat vreodată un curs de colegiu sau de sprijin legate de locul de muncă poate fi selectat ca cel mai bun model. Vă rugăm să consultați articolele detaliate, secțiunea 2.

Termen limită de suportCaii sunt octombrie. Ea poate susține chiar și după termenul limită.

După finalizarea procesului de sprijin Termen

După expirarea termenului limită de admitere sunt supuse unei proceduri de mai jos.

Elevii pot solicita interviuri și asistență în cazul în care vă aflați în străinătate va fi înlocuit prin telefon sau Skype. Dacă ați excela nivel de aplicație, acesta poate fi scutit de la interviu.

Admiterea pentru studenții care va fi trimis o scrisoare de admitere, acord de înscriere, facturile de școlarizare.

Acordul de admitere (convenit la admitere) și facturile de școlarizare trebuie să fie prezentate în mod necesar Whitecliffe în data de notificare. Apoi (în termen de 2 săptămâni de la aprobarea de admitere) la plata predare integrală (publice cu plată Oficiul Noua Zeelandă) va difuza confirmarea plății de școlarizare.

Certificat de școlarizare este un document solicitat de viza de student Imigrare Noua Zeelandă.

elevi de scolarizare

 • Fundație Licenta 2017 NZ $ de 12.000 de (18 săptămâni)
 • Studii de licență 2017 NZ $ de 27.000 de (1 an)
 • De masterat 2017 NZ $ de 27.000 de (1 an)

Locații

 • Auckland

  24 Balfour Road, Parnell, 1052, Auckland

  Întrebări