Keystone logo
Whitecliffe College of Arts & Design Licențiat în Arte Plastice
Whitecliffe College of Arts & Design

Licențiat în Arte Plastice

Auckland, Noua Zeelandă

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Bachelor of Fine Arts

Whitecliffe Arte Plastice absolvenți a crea expresii vizuale convingătoare și puternice ale ideilor lor. Prin înțelegerea și care funcționează în domeniu în continuă expansiune a artei vizuale, ei învață să se adapteze rapid, să gândească critic și să ia conducerea în modelarea culturii contemporane.

Dezvoltarea unei practici de artă durabilă printr-o varietate de medii de creație este piatra de temelie a studiului Fine Arts la Whitecliffe. Elevii explora materiale tradiționale și contemporane, tehnici și abordări în ceea ce privește proiectele lor. înțelegerea fiecărui student de probleme teoretice și vizuale este dezvoltat și a contestat, în scopul de a le ajuta să poziționeze activitatea lor în ceea ce privește arta relevante naționale și internaționale.

Explorare

studenții Arte fine dezvoltă abilități și experiență cu pictura, gravura, fotografie, video, digital media și instalarea spațială. De la intrarea în majore Fine Arts în anul doi, elevii răspund la set misiuni care dezvoltă abilități formale și conceptuale, lăsând latitudinea pentru interpretarea tematică individuală. Pe măsură ce elevii progresul ei sunt încurajați să reflecteze asupra punctele forte ale muncii lor și de a dezvolta propria lor voce creatoare. Acest proces le permite acestora să aibă o mână în creștere în dezvoltarea propriilor lor programe de studiu în timp ce restul sub supravegherea atentă a cadrelor universitare.

Studenții majoring în arte plastice acestea sunt situate în principal St Georges Bay Road Studios și sunt alocate propriile lor facilități de studio, cu acces de șapte zile pe săptămână.

Pe lângă primirea unui feedback regulat cu privire la munca lor de-a lungul cursului (uneori din surse externe), studenții trebuie să organizeze expoziții de evaluare în cadrul studiourilor lor, la sfârșitul fiecărui semestru. Aceste expoziții reprezintă o cerință de evaluare formală, care oferă, de asemenea, o oportunitate pentru elevi de a-și prezenta activitatea lor. Este atât o testare intens și o experiență plină de satisfacții esențiale pentru artiști în curs de dezvoltare.

expoziții

Galeria Pearce oferă un loc excelent pentru studenți, profesori și vizita artiștilor pentru a expune. expoziții Galeria expune pe elevi la lucrările artiștilor contemporani profesioniști și consolida relația dintre studenții Whitecliffe, facultatea și comunitatea artelor contemporane. Un număr tot mai mare de elevi explorează inițiative de expoziție suplimentare care implică galerii comerciale, magazine, depozite si panouri publicitare.

Dincolo

Absolvenții au preluat cariera ca full-time artiști care practică, au deschis propriile galerii și a lucrat în cadrul industriei artelor. Cursul nostru este structurat pentru a produce studenților BFA, cu un grad ridicat de flexibilitate și o gamă largă de competențe, de a le propune să fie conștienți de locul lor în lumea artei. Un număr de absolvenți de prelegeri la licee și instituții terțiare. absolvenți Whitecliffe BFA au realizat, de asemenea, un nivel ridicat de succes în obținerea de locuri în programele AMF la nivel național și internațional. A se vedea pagina 7 din prospect pentru detalii suplimentare.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Bachelor of Fine Arts in Interior Design
  • Paris, Franţa
 • Bachelor of Fine Arts in Photography
  • Paris, Franţa
 • Bachelor of Fine Arts in Film Art
  • Paris, Franţa
  • Boston, Statele Unite ale Americii
  • + 1 Mai mult