Keystone logo
Whitworth University

Whitworth University

Whitworth University

Introducere

Din 1890, Whitworth s-a menținut cu fermitate în misiunea sa fondatoare de a oferi „o educație a minții și a inimii” printr-o anchetă intelectuală riguroasă, ghidată de erudiți creștini dedicați. Recunoscută drept una dintre cele mai bune colegii și universități regionale din vest, Whitworth University are mai mult de 3.000 de studenți. Oferă mai mult de 100 de programe de licență și studii postuniversitare. În ultimii ani, Whitworth s-a bucurat de niveluri record de înscriere și păstrare a studenților, cea mai puternică poziție financiară din istoria universității și o vizibilitate externă sporită.

Whitworth University cu clădiri din cărămidă roșie și pini înalți, oferă un mediu de învățare frumos, primitor și sigur. Peste 140 de milioane de dolari în îmbunătățiri în campus au fost făcute în ultimii ani.

În toate eforturile sale, Whitworth încearcă să promoveze misiunea fondatorului său de a-i dota pe studenți să „cinstească pe Dumnezeu, să-L urmeze pe Hristos și să slujească omenirii”.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Spokane

    West Hawthorne Road,300, 99251, Spokane

    Întrebări