Keystone logo
Wilkes University

Wilkes University

Wilkes University

Introducere

Ce este atât de unic la Wilkes?

Dacă te-ai uitat la colegii, ai văzut pozele pe toate site-urile web. Clădiri frumoase pe un campus bine întreținut. Studenți care discută în cafenea. Profesori care își împărtășesc cunoștințele într-o clasă. Fotografii de mulțime la început. După un timp, toate acele site-uri web și toate acele colegii încep să arate la fel. Deci, ce îl face pe Wilkes unic?

Student vorbind pe Wilkes Greenway

Wilkes este o mică universitate.

Avem aproximativ 2.500 de studenți de licență în campus, așa că veți cunoaște colegii de clasă după nume. Și veți primi atenție personalizată de la profesorii dvs., nu o privire de la un student absolvent într-o sală de curs de 500 de locuri.

Oferim oportunități mari. Wilkes este singura universitate de mărimea noastră care oferă o gamă largă de programe profesionale și de arte liberale pe care le facem. Veți avea posibilitatea de a alege dintre numeroase specializări din șase școli diferite. Dacă nu puteți alege doar unul, puteți dubla major sau combina o majoră și o minoră. Diplomă dublă în inginerie și media digitală. Major în contabilitate și minor în spaniolă. Cu atât de multe programe diferite, veți avea o gamă largă de opțiuni. (Dacă sunteți absolvent de matematică, puteți afla exact câte.) În plus față de programele de licență, Wilkes oferă programe de masterat și programe de doctorat / terminale, inclusiv doctor în practici de asistență medicală, doctor în educație, doctor în farmacie , doctor în filosofie în asistență medicală și maestru în arte plastice în scrierea creativă.

O educație Wilkes merită. The Economist a clasat Wilkes University pe locul 25 în țară din punct de vedere economic, comparând ceea ce câștigă absolvenții noștri cu ceea ce ar fi putut câștiga dacă ar fi studiat în altă parte. Brookings Institution, revista Money și compania de tehnologie Smart Asset au recunoscut, de asemenea, valoarea educației Wilkes. Știm că angajamentul nostru față de succesul academic dă roade pentru studenții noștri, dar este minunat să îi vedem pe alții prindând.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Wilkes-Barre

  West South Street,84, 18701, Wilkes-Barre

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări