Keystone logo
Wilkes University Jay S. Sidhu School of Business and Leadership

Wilkes University Jay S. Sidhu School of Business and Leadership

Wilkes University Jay S. Sidhu School of Business and Leadership

Introducere

Când studiați la Școala de Afaceri Sidhu, vă alăturați unei rețele diverse de profesioniști de succes și lideri autentici. În plus, absolvenții Wilkes servesc ca potențiali angajatori, membri ai consiliului consultativ și vorbitori invitați, ceea ce înseamnă că lucrăm pentru a vă extinde rețeaua de afaceri înainte de a absolvi.

Școala de afaceri și conducere Sidhu este găzduită în frumosul centru universitar de 80.000 de metri pătrați de pe Main. Facilitatea de 3 milioane de dolari include săli de clasă inteligente, săli de ședințe pentru studenți, un Starbucks și centrul financiar Cardell.

Absolvenții școlii Sidhu vor fi pregătiți cu cunoștințele, abilitățile, experiențele și pasiunea pentru conducerea diverselor organizații în fața provocărilor dinamice și a unui mediu global în schimbare rapidă.

Școala Sidhu transformă elevii printr-o educație abilitatoare într-un mediu de mentorat care dezvoltă abilități personale, profesionale și de conducere prin bursă, învățare experiențială și implicare în comunitate.

Locații

  • Wilkes-Barre

    West South Street,84, 18701, Wilkes-Barre

    Întrebări