Keystone logo
Willamette University

Willamette University

Willamette University

Introducere

Willamette University este înrădăcinată într-o istorie a creativității și a inventivității. Suntem dedicați educației riguroase, burselor excelente și gândirii originale. Credem că învățământul superior nu numai că trebuie să pregătească elevii pentru viitor, ci să-i îndrume către inovarea propriilor căi.

Willamette University este dedicată comunităților noastre, atât locale, cât și globale. Diversitatea noastră ne face mai puternici și prețuim fiecare individ. Credem că ideile ne aduc laolaltă și că îngrijirea reciprocă ne ajută să ducem vieți semnificative. Realizarea și ambițiile noastre ne ajută să îi servim pe ceilalți într-o lume interconectată.

Willamette University este un spațiu în care subiecții se ciocnesc pentru a crea noi descoperiri și noi moduri de gândire. Îi învățăm pe studenți să genereze idei între industrii, pregătindu-i pentru carierele viitorului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Salem

    State Street,900, 97301, Salem

    Întrebări