Keystone logo
Williams Baptist University

Williams Baptist University

Williams Baptist University

Introducere

Misiunea noastră

Pentru a oferi o educație de artă liberală excelentă, creștină holistică, în timp ce modelează compasiune viețile elevilor.

Viziunea noastra

Pentru a produce absolvenți excepționali pregătiți să angajeze în mod competent culturile locale și globale printr-o viziune asupra lumii centrată pe Hristos.

Valorile noastre fundamentale

Ca parte a principiilor noastre directoare, Williams acordă prioritate următoarelor valori fundamentale pentru studenții, facultățile, personalul, administratorii și absolvenții săi.

Focalizarea centrată pe Hristos

Temelia Williams Baptist University este mărturisirea că Iisus Hristos este Domnul (Romani 10: 9-10), Fiul Întrupat și Cuvântul lui Dumnezeu și Creatorul Divin și Mântuitorul lumii. Aspirăm să fim o instituție de învățământ superior centrată pe Hristos în caracter, conduită și activități academice. Această aspirație necesită ca profesorii, personalul și studenții să integreze credința creștină în toate aspectele universității. Domnia lui Hristos este centrul tuturor lucrurilor legate de Universitate (Coloseni 1: 15-20) și este baza din care ne formăm viziunea noastră creștină asupra lumii. Credem că acest angajament biblic este esențial pentru pregătirea elevilor de a implica culturile locale și globale.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Walnut Ridge

    Mc Clellan Drive,56, 72476, Walnut Ridge

    Întrebări