Keystone logo
Williston State College

Williston State College

Williston State College

Introducere

Misiunea WSC, „Unde oamenii fac diferența”, este de a oferi Pathways educaționale accesibile, accesibile, schimbătoare de viață și pe tot parcursul vieții rezidenților din Dakota de Nord, Câmpiilor Superioare și nu numai.

Suntem dedicați excelenței studenților. Îmbrățișăm experiențe studențești de calitate, comunicare deschisă și date practice care îmbogățesc relațiile personale dintre colegiu, facultate și studenți.

Credem că oamenii fac diferența; că Colegiul este inima comunităților pe care le deservim; că facilitățile noastre sunt un spațiu comunitar necesar, neutru și central; și că facultatea și personalul nostru răspund nevoilor multiple și diverse într-un mediu global.

Ne străduim să avem o prezență puternică a studenților în campus, oferte extinse, sustenabilitate fiscală, facilități moderne, tehnologii actuale și îmbunătățiri continue, ca urmare a planurilor noastre masterale și strategice.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Williston

    University Avenue,1410, 58801, Williston

    Întrebări