Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Wilson College

Wilson College

Wilson College

Introducere

Despre noi

VALOARE ȘI AFFORDABILITATE PENTRU TINE

Wilson se angajează să ofere studenților noștri și familiilor lor valoare în educația colegilor. Din primul nostru program de restituiri a împrumutului pentru studenți în domeniul dezvoltării carierei și al formării în domeniul alfabetizării financiare, suntem dedicați ofertei de experiență

VEZI EXPERIENȚA DUMNEAVOASTRĂ

Cu o atenție individualizată, cea mai recentă tehnologie și echipament, accesul la capitolul națiunii și tradiții bogate, o educație Wilson o are pe toate.

Misiune și principiu de onoare

Wilson College împuternicește studenții printr-o educație artistică angajată, colaborativă, liberală, care combină abilitățile și studiile concentrate necesare pentru succesul în muncă și viață. Suntem o comunitate apropiată și susținută, care dezvoltă mintea și caracterul tuturor studenților, pregătindu-i să facă față provocărilor unei societăți globale.

PRINCIPIUL HONOREI

Elevii înscriși la Wilson College trăiesc sub un principiu de onoare și într-un sistem de guvernare partajată, comunitară. Principiul Onorificului prevede că:

"Pentru a oferi o atmosferă congenială exercitării unei educații eliberatoare, guvernul de la Wilson College se bazează pe presupunerea că fiecare membru al comunității va acționa cu integritate în toate aspectele vieții. Ne încredem reciproc pentru a fi indivizi maturi și responsabili ".

"Efortul de cooperare al învățării și al vieții în care suntem cu toții implicați se realizează cel mai satisfăcător atunci când membrii comunității își recunosc responsabilitatea de a se strădui să realizeze obiectivul comun. Stabilitatea comunității depinde de îngrijorarea atât a libertății individuale, cât și a drepturilor și bunăstarea celorlalți, ambele necesită respectarea anumitor reglementări pentru a promova acest scop comun ".

"Cu toate acestea, în acest spirit, am convenit asupra Regulamentului comun al Facultății și Studenților, a Regulamentului de rezidență și a Regulamentelor academice și administrative. Ne asumăm responsabilitatea de a le menține corecte și relevante pentru nevoile comunității actuale".

Campusul nostru

Situat în Chambersburg, Pennsylvania, campusul Wilson College are peluze grase, copaci maturi și dealuri. Acest frumos campus de 300 de acri se află pe registrul național al locurilor istorice ca un cartier istoric, iar Conococheague Creek trece prin ea.

Șase clădiri servesc ca locuințe studențești și există mai multe facilități pentru atletism și concursuri ecvestre, inclusiv trei terenuri sportive (hochei pe teren, fotbal și softball), terenuri de tenis și o sală de gimnastică. Un studio de dans este găzduit în Lenfest Commons, iar studenții au acces la centrul de fitness. Centrul ecvestru Penn Hall are trei hambare cu 24 de locuri; două arene de interior și o arena în aer liber; traseul de salt la jumătatea drumului și câmpurile de întoarcere. Colegiul oferă, de asemenea, facilități și echipamente terapeutice complete cu ecvidee.

În plus, Wilson College are o fermă ecologică - inima Centrului Fulton pentru Studii de Sustenabilitate - care permite o gamă largă de oportunități de a învăța despre abordările unei vieți durabile. În ianuarie 2009, Colegiul a deschis noul complex Harry R. Brooks pentru știință, matematică și tehnologie, în valoare de 25 milioane USD, prima clădire certificată de Gold LEED din zonă.

Complexul Harry R. Brooks pentru știință, matematică și tehnologie

Cu spații de clasă, spații de laborator și de cercetare, complexul Harry R. Brooks pentru știință, matematică și tehnologie reprezintă o viziune pentru viitorul artelor și științelor liberale de la Wilson College . Inundat cu lumină naturală și umplute cu tehnologie și echipament de vârf, clădirea oferă spații care sporesc predarea și învățarea și practica științei la nivel universitar. Clădirea a transformat campusul și schimbă viața studenților și facultăților noastre. Vă invităm să aflați mai multe despre acest lucru pe aceste pagini sau să vizitați campusul și să faceți un tur. Imaginați-vă viitorul științei la Wilson College și alăturați-vă nouă în această misiune educațională importantă.

Istorie și tradiții

Wilson College fost fondat în 1869 ca un colegiu pentru femei, unul dintre primele din Statele Unite. Fondatorii au fost Rev. Tryon Edwards și Rev. James W. Wightman. Legislativul Pennsylvania a acordat cartea inițială în 24 martie 1869. Sarah Wilson, pentru care a fost numit Colegiul, a oferit primul cadou pentru înființarea Colegiului. Ea a fost prima femeie viu din Statele Unite care a înzestrat un colegiu pentru femei.

Scopul colegiului a fost descris ca un efort de a asigura educația femeilor tinere în literatură, știință și artă. Ediția din 19 octombrie 1870 a depozitului de la Franklin a declarat că "efortul nu va fi să înghesuie mințile elevilor cu fapte, ci să-și petreacă timpul în dezvoltarea gândirii astfel încât elevii să învețe să gândească singuri și devenind astfel lideri, în locul adepților, în societate ".

Istorie

Wilson College fost fondat în 1869 ca un colegiu pentru femei, unul dintre primele din Statele Unite. Fondatorii au fost Rev. Tryon Edwards și Rev. James W. Wightman, pastori ai bisericilor presbiteriene din apropiere de Hagerstown, Maryland și Greencastle, Pa. Ei au depus planuri la Presbiteriul de la Carlisle și au primit avizul în aprilie 1868. Legislativul Pennsylvania a acordat cartea inițială în 24 martie 1869. Domnișoara Sarah Wilson (1795-1871), rezidentă din apropiere de St. Thomas, a oferit două donații generoase pentru înființarea noii instituții. Deși Wilson însăși nu avea educație formală, ea a recunoscut importanța educației pentru generațiile viitoare de femei. În recunoștință pentru darurile lui Wilson, administratorii au votat pentru a numi noua instituție în onoarea ei. Instruirea la Colegiu a început în 12 octombrie 1870, după ce administratorii au asigurat achiziționarea de proprietăți deținute anterior de colonelul AK McClure, un prieten apropiat și consilier al președintelui Abraham Lincoln.

De la înființare, Colegiul a promovat intenții intelectuale riguroase. Ca și alte colegii de femei, Wilson a oferit de mult timp femeilor posibilitatea de a studia și de a preda subiecți odată gândite dincolo de capacitățile femeilor, cum ar fi chimia, biologia, matematica și limbile clasice. Președintele Anna J. McKeag, președintele primei femei a lui Wilson (1911-15), a consolidat standardele academice ale Colegiului. Colegiul a continuat să se bazeze pe această fundație prin creșterea numărului și felului de oferte de curs, îmbunătățirea resurselor bibliotecii și aducerea vizitatorilor și lectorilor distinsi în campus. O măsură a puterii intelectuale a Colegiului este înființarea în 1950 a unui capitol al Phi Beta Kappa, cea mai veche și mai prestigioasă societate de onoare academică a națiunii.

Din 1931, Colegiul a recunoscut contribuții remarcabile societății prin acordarea de titluri onorifice. Beneficiarii au inclus reprezentantul american Margaret Chase Smith, judecătorul Curții Supreme, Harry Blackmun, antropologul Margaret Mead, muzicianul Lili Krause, autorul și activistul Rita Mae Brown și ancora de știri Walter Cronkite.

De-a lungul istoriei sale lungi, Wilson a răspuns timpurilor în schimbare. În 1982, Colegiul a fost unul dintre primii din regiune care a început să ofere un program de studii continue pentru a satisface nevoile unei populații în creștere de adulți care caută o educație post-secundară. În 1996, Colegiul a fost unul dintre primele din țară care oferă un campus, o educație rezidențială pentru mamele singure cu copii. De când a început programul, a câștigat atenția națională, iar Wilson a devenit Centrul Național pentru Mamele Singure în Învățământul Superior.

Astăzi, Wilson recunoaște că bărbații și femeile de toate vârstele se înscriu în programele de licență și de licență asociate, precum și programe post-bacalaureate și postuniversitare. Pentru a pune la dispoziția adulților o educație Wilson, multe cursuri sunt oferite nu numai în timpul zilei, ci și în seara, în vara și în luna ianuarie, și în locuri convenabile în afara campusului.

Tradițiile Wilson

Tradițiile reprezintă o parte importantă a experienței fiecărui student Wilson. De la Bigs și Littles la alfabetul Buddies, tradițiile vizează elevii noștri și îi fac parte dintr-o comunitate care sprijină și leagă.

Wilson la o privire

Aflați cum se adaugă numerele la o experiență completă în colegiu.

50 ACRES PE FARMĂ ORGANICĂ CERTIFICATĂ USDA

Centrul Fulton pentru Studii de Sustenabilitate leagă studenții și comunitatea locală, oferind o fermă de lucru, o bază de date CSA națională și trasee pasnice pașnice.

71 STALLS PENTRU PĂRINI CU COLLEGE ȘI STUDENȚI

Centrul nostru de echitație Penn Hall are arena de echitație interioară și în aer liber, un complex de sărituri de teren și 20 de acri de padocuri și pășuni împrejmuite.

25 de milioane de dolari

investiția noastră în complexul Harry R. Brooks pentru știință, matematică și tehnologie

Locații

  • Chambersburg

    1015 Philadelphia Ave, 17201, Chambersburg

    Întrebări