Keystone logo
Winnipeg Global Education College

Winnipeg Global Education College

Winnipeg Global Education College

Introducere

Dacă doriți să învățați limba engleză în Canada sau alegeți un program post-secundar, situat în frumoasa Winnipeg , Manitoba. Winnipeg Global Education College (GEC) este cea mai bună alegere pentru dvs.

GEC este înregistrat la Guvernul Canadei și acreditat de cea mai mare organizație lingvistică, Languages Canada. Din 2011, GEC a oferit programe de engleză de înaltă calitate și programe post-secundare. Susținem mii de studenți internaționali din peste 15 țări în realizarea obiectivelor lor academice și profesionale.

GEC oferă programe cuprinzătoare de engleză, programe postliceale și cea mai bună predare combinată cu cele mai distractive și interesante evenimente sociale. Suntem dedicați inspirării unei pasiuni pentru învățarea limbii engleze și dezvoltării atitudinilor, abilităților și cunoștințelor care le vor permite tuturor studenților să își maximizeze potențialul și să își atingă obiectivele.

GEC oferă o selecție vastă de programe lingvistice pentru toate nivelurile și scopurile, inclusiv programul engleză pentru scopuri academice (EAP), Survival English, IELTS (Academic intermediar, Academic avansat și General intermediar), CELPIP și Programul personalizat (VIP). Elevii pot începe un program lingvistic în orice zi de luni și pot studia pentru orice durată de timp.

GEC oferă, de asemenea, programe post-secundare care includ programe de certificare Culinary Arts și Office Assistant. GEC emite certificate care califică absolvenții să lucreze în locuri de muncă specifice în diferite domenii.

GEC a oferit studenților abilități și cunoștințe profesionale, eficiente și eficiente de care au nevoie pentru a spori competența în limba engleză și pentru a urmări cariere semnificative, pentru a face diferența în lume.

În calitate de student GEC, sunteți susținut de echipa noastră care se asigură că călătoria dvs. este plină de învățare, emoție, îmbunătățire și realizare. Veți vedea limba engleză îmbunătățindu-vă în fiecare zi și vă veți bucura de studiu aici.

Programul nostru de Arte Culinare vă va ajuta să dobândiți abilitățile culinare pentru o carieră în industria ospitalității și a serviciilor alimentare. Programul Office Assistant vă va oferi abilitățile cheie de care aveți nevoie pentru a fi un atu în orice mediu de afaceri.

Locații

 • Winnipeg

  Pembina Highway,156-1483, R3T 2C6, Winnipeg

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări