Keystone logo
Winston College

Winston College

Winston College

Introducere

Winston College , situat în inima Metro Vancouver și în orașul istoric New Westminster, este una dintre cele mai dinamice și mai reputate instituții academice private, post-secundare din Columbia Britanică. Winston College oferă un nucleu solid de programe academice studenților internaționali și programe practice și utile de formare profesională pentru studenții locali și nou-imigranți.

Oferim programe legate de carieră pentru studenții internaționali, locali și nou-imigranți, care îi vor avea GEST REALIZAT în doar câteva luni. Programele noastre sunt concepute pentru piața locurilor de muncă de astăzi și cerințele în schimbare rapidă ale economiei globale; oferim programe în administrarea afacerilor, managementul ospitalității, managementul sportului și cursuri de formare continuă în administrarea afacerilor și managementul ospitalității, concentrându-se pe cariere care sunt cele mai solicitate. De asemenea, oferim programe flexibile pentru a satisface nevoile studenților noștri.

Activitățile de viață din campusul Winston College oferă un echilibru între provocările personale, culturale și intelectuale. Prin asigurarea unui mediu sigur, sigur și de susținere, oferind studenților noștri oportunități de învățare flexibile și inovatoare, colegiul îi ajută pe studenți să își atingă obiectivele personale și educaționale și să-i pregătească pentru excelență la locul de muncă care le este la îndemână.

Locații

 • New Westminster

  New Westminster, Canada

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări