Keystone logo
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Introducere

Wisconsin Lutheran College este de patru ani de arte liberale colegiu afiliat cu Wisconsin Evanghelică Luterană Sinodul. Acesta este situat în Milwaukee. Colegiul are un an de două semestru universitar și acordă Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science în Nursing, și Maestru de Arte grade cu artele liberale și majors profesionale și mai multe programe de pre-profesionale.

La Wisconsin Lutheran College, veți avea nu numai clasa de dimensiuni mici și o varietate de opțiuni de academice, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lucra side-by-side cu profesori a face cercetare revolutionara boli de inima, a preda în școlile locale cât mai curând primul an de facultate, a călători în Zambia pentru o asistenta medicala clinica, ia un curs literatură britanică în Anglia, sau desfășura activități de cercetare de biologie marină din Grenada.

Primiți o bine-rotunjite educație de arte liberale și să profite de oportunitățile de internship robuste care te fac adaptabil și comercială în continuă schimbare piețele de muncă, și echipa pentru cariera sau de scoala absolvent eforturile de succes. Acestea sunt doar câteva motive pentru care WLC pot fi de fotbal perfect pentru tine.

Repere Academice

Majors sunt actualizate periodic pentru a ține pasul cu lumea în schimbare. Facultatea de membri sunt experți în domeniul lor, aducând experiență a lumii reale în sala de clasă. Clasa de dimensiuni sunt mici, pentru a permite unu-la-unu mentorat de facultate clasat pe locul la nivel național. Studenții sunt, de asemenea, solid pregătite pentru școală absolvent. Absolventii nostri spun ca clasele lor absolvent sunt adesea extensii de cursuri luate la WLC. Nu e mai puțin frecvente pentru facultate și studenți de a lucra in colaborare - unii elevi publica chiar activitatea lor în reviste academice sau prezenta concluziile lor la conferințe profesionale.

2015-2016 Date pe scurt de licență

Total de înscriere: 1188 Undergraduate raportul elev-de facultate: 12: 1 Media de licență clase de mărime: 16 Demografice student: 31 de state și opt țări străine La suta din studenti rezidenți: 68% De licență populație de studenți: 93% sunt 18-22 de ani Profilul boboc: 3.43 medie GPA de liceu și 24 ACT medie Asistența financiară: 99% din full-time studenti tradiționale sunt acordate ajutoare financiare. Activități de Co curriculare: membru al NCAA Division III și de Nord Atletism Collegiate Conference; 18 sporturi varsity; sport intramural si de club; banda concert si sase ansambluri; trei coruri; 40+ cluburi și organizații.

A studia in strainatate

Una dintre experiențele cele mai plină de satisfacții le poate avea în timpul cariera ta colegiu studiază în străinătate. Condiții de viață în altă țară, să cunosc oameni cu medii diverse din întreaga lume, și cufundarea-vă într-o nouă cultură va schimba într-un mod pozitiv, neașteptate. Elevii care studiază în străinătate la WLC face acest lucru printr-o agenție sau o experiență academică a condus-facultate. Toate cursurile luate prin studii în străinătate agenții la instituțiile internaționale vor fi pre-aprobat pentru transferul înapoi la WLC.

Locații

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Întrebări