Keystone logo
Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Introducere

Despre noi

Universitatea Wrexham Glyndŵr a început în 2008, astfel că suntem încă unul dintre cele mai tinere universități din Marea Britanie. Este un loc vibrant, prietenos, în care învățarea și viitorul fiecărui elev îi este acordată o atenție personală.

Inspirația noastră

Numele nostru vine de la cărturarul și eroul Owain Glyndŵr și ne străduim să promovăm unele filosofii ca și el.

Suntem mândri să numim universitatea noastră după ce un om care a prețuit învățarea, și-a iubit țara, a îmbrățișat o perspectivă internațională și a demonstrat în mod constant o abordare inspirată și întreprinzătoare a vieții.

Spiritul său se află în inima Universității Wrexham Glyndŵr, unde ne-am propus să fim îndrăzneți, întreprinzători și deschisi tuturor în tot ceea ce facem.

Noi oferim educație la campusul principal Wrexham din 1887 când eram cunoscuți drept Școala de Științe și Artă Wrexham. Inițial am început să oferim diplome în 1924, dar am parcurs un drum lung de atunci.

Conexiunile noastre

Astăzi, cursurile conduse de industrie se află în centrul ofertei noastre. Ne mândrim cu legăturile noastre cu liderii locali și regionali, cum ar fi Airbus, Kellogg, JCB și BBC. Cunoștințele și expertiza lor sunt reintroduse în cursurile noastre, asigurându-ne că studenții noștri beneficiază de competențele cele mai relevante pentru cariera lor viitoare.

Comunitatea noastra

Suntem extrem de mândri de oportunitățile pe care le oferim celor care provin din medii netradiționale pentru a intra în învățământul superior. Mai mult de jumătate dintre studenții noștri studiază cu jumătate de normă și suntem una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie pentru sprijinirea studenților din medii socio-economice mai mici prin universitate datorită programului nostru cuprinzător de acces la extinderea din comunitatea locală. Universitatea este, de asemenea, prima instituție de învățământ superior din nordul Țării Galilor pentru a deveni un campion Diversity din Stonewall.

Declarația noastră de misiune

Misiunea noastră este să lucrăm în parteneriat pentru a inspira și educa studenții noștri și pentru a permite succesul social și economic.

Viziunea noastra

Visionul cuprinde șapte angajamente care se desfășoară în corpul principal al documentului Vision și Strategy 2025 și susținute de o serie de acțiuni.

Activitatea noastră ...

este susținută de valorile noastre:

 • Accesibil în învățarea pe care o oferim studenților, personalului și comunității noastre, fiind pro-activă în promovarea valorii învățământului superior. Aceasta se bazează pe o dedicație în a fi incluzivă și corectă în modul în care oferim serviciile noastre
 • Sprijinirea cursanților și personalului nostru, precum și a regiunii, ajutându-i pe toți să câștige încrederea și să-și atingă potențialul. Acest lucru implică un accent de parteneriat pentru a aduce valoare și a împărtăși înțelegerea - lucrăm mai bine și mai eficient împreună, fie că este vorba despre studenți, personal, industrie sau alte părți interesate
 • Inovatoare în furnizarea și gestionarea furnizării noastre academice și a serviciilor profesionale, precum și în relațiile noastre cu partenerii de colaborare și de reglementare. Acest lucru permite culturii, structurii, politicilor și oamenilor noștri să conducă excelență, să răspundă nevoilor și să ducă la îndeplinire ceea ce ne-am propus să realizăm.
 • Ambițios în ceea ce căutăm să oferim elevilor, personalului și partenerilor noștri, precum și modul în care facem acest lucru, recunoscând că nu există limite pentru învățare și cunoaștere. Aceasta implică o abordare inovatoare, întreprinzătoare și flexibilă; o dorință de a explora idei noi.

Are o atenție aplicată

Conducerea excelenței, prin furnizarea unui portofoliu de angajatori și a unui curs orientat spre industrie, pentru a oferi profesioniști pregătiți în carieră pentru a sprijini și a răspunde nevoilor economiei regionale, naționale și internaționale.

Plasează elevii în centrul a ceea ce facem

Oferind o comunitate vibrantă, prietenoasă și de susținere, axată pe inspirarea fiecărei persoane prin intermediul tutorilor personali, pentru a sprijini și a răspunde nevoilor individuale pentru a-și atinge potențialul prin excelență academică.

Cum lucrăm

 • Implicăm și ascultăm studenții în tot ceea ce facem
 • Construim parteneriate reciproc avantajoase
 • Noi livrăm ceea ce promitem
 • Păstrăm procesele simple și eficiente
 • Anticipem și acționăm
 • Comunicăm deschis și regulat

Locații

 • Wrexham

  Wrexham Glyndwr University, Mold Road, LL11 2AW, Wrexham

Întrebări