Keystone logo
WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

Introducere

Despre WSEI

Colegiul de Economie și Informatică sau WSEI a fost înființat în anul 2000, iar în această zi colegiul a fost înscris în registrul instituțiilor de stat superioare de învățământ. Initiatorul si fondatorul WSEI au fost Consulting and Training Institute Ltd, o companie de consiliere si instruire bine stabilita din Cracow, ai carei multi ani de experienta in afaceri au inspirat puternica orientare in industrie si concentrarea in cariera a programelor academice oferite la WSEI.

Conexiune de afaceri puternică

WSEI a fost întotdeauna puternic conectat cu industria și afacerile, cu un consiliu activ al consilierilor din industrie și cu parteneriate multiple cu companii de succes, lideri de afaceri, precum și organizații industriale și profesionale. Acest angajament de lungă durată în furnizarea de profesioniști de înaltă calitate companiilor locale și internaționale a dus la recunoașterea WSEI în rândul întreprinderilor ca o instituție de învățământ superior orientată spre practică. Brooke Cagle / Unsplash

Sponsored by Google Chromebooks

Misiunea noastră

Oferim o educație profund orientată către practică, axată pe dezvoltarea continuă. Suntem o instituție de învățământ superior creată de indivizi pasionați pentru persoane pasionate. Pentru noi, învățământul superior este o căutare a excelenței și împlinirii profesionale în viață.

Ne aflăm pe pământ în angajamentul nostru de a dota studenților noștri abilitățile adecvate și mentalitatea potrivită și totuși credem că procesul educațional ar trebui să fie debordant de distracție, independență, emoție și creativitate.

Standardele noastre

 • Priza
 • Independență și curaj pentru a crea și a inova: ne asigurăm că sunteți gata să vă porniți în propria călătorie antreprenorială și că sunteți capabili să vă imprimați sinele dvs. creativ în comunitatea globală.
 • Programe flexibile și care necesită industrie: Ne asigurăm că părăsiți colegiul cu abilități valoroase și căutate. Nu încetăm niciodată să calibrăm și să ne adaptăm programele academice pentru a aborda industria și nevoile societății.
 • Mediul de deschidere, prietenie, entuziasm, muncă în echipă și creativitate: ne asigurăm că sunteți gata să faceți parte din munca dvs. și comunitățile locale și să vă împărtășiți cu generozitate energiile, ideile și abilitățile dvs. cu persoanele cu care interacționați profesional și social. niveluri.
 • Pregătirea globală: Ne asigurăm că sunteți gata să îmbrățișați diversitatea și să vă vedeți ca un cetățean al comunității globale, un atu pe locul de muncă global și un antreprenor în spațiul pieței globale. Buro Millennial / Pexels
130822_pexels-photo-1438072.jpeg

Rezultatele strategice ale elevilor

Învățământul superior, așa cum îl vedem la WSEI, este un instrument pentru atingerea obiectivelor individuale, profesionale, dar și personale. Construim un mediu în care putem susține și ajuta prin oricare dintre aceste obiective, indiferent dacă este:

 • Construirea unei cariere în țara de origine sau în altă parte a lumii;
 • Devenind un individ de succes și apreciat în rândul semenilor;
 • Simți un sentiment de realizare și vibranță;
 • Învățarea obținerii independenței în viață.

Locații

 • Kraków

  ul. Św. Filipa 17, 31-150 Krakow, Poland, 30, Kraków

Întrebări