Licențiat în științe ale ceaiului și alimentelor
Wuyi University
Informatie cheie
Locația campusului
Jiangmen, China
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Introducere
Școala de Știința Ceaiului și Alimentelor include Știința Ceaiului (specializată în cultura și economia ceaiului), Calitatea și Siguranța Alimentelor, Știința Alimentelor și Inginerie și Horticultură Grădinărit, patru programe de licență și înscrie specialiști de nivel profesional superior în Marketing, contabilitate, computerizare, biotehnologie și aplicații, Tehnologia procesării alimentelor, ceremonia ceaiului, proiectarea produselor din ceai și așa mai departe.
Condus de cunoscutul nostru academician național de cultură și economie a ceaiului Yang Jiangfan, Departamentul de Științe și Biologie al Ceaiului are acum 38 de profesori și personal profesionist, dintre care 8 sunt profesori titulari, 10 sunt profesori asociați și 8 dintre ei dețin o diplomă de doctor și restul dețin un master.
Colegiul de Știința Ceaiului și Alimentelor deține următoarele 18 centre și laboratoare de exerciții bine echipate: Centrul de instruire pentru cultura ceaiului, Centrul de practicare a ceremoniilor de ceai, Sala de instruire a fizicului, Laboratorul de prelucrare a frunzelor de ceai, Laboratorul de extracție a biomasei de frunze de ceai, Centrul de inspecție și siguranță alimentară, Contabilitate Laborator de simulare computerizată, centru de predare situațională de marketing, laborator de microorganisme alimentare, laborator de biochimie, laborator de biologie moleculară și așa mai departe. În plus, departamentul deține 12 baze de practică și „Grădina de expoziții Mingcong de ceai de rocă Wuyi” și „Grădina de ceai de experiment ecologic”, care acoperă o suprafață de aproximativ 40 mu. Toate aceste facilități avansate și suficiente de predare și exersare asigură platforme excelente de învățare și exersare pentru studenți.
Programul de licență Știința ceaiului (specializat în cultura și economia ceaiului) a fost înființat în decembrie 2008 sub aprobarea Ministerului Educației. În septembrie 2009 a început să înscrie studenți din întreaga țară și a primit onoarea de Specialitate Specială Provincială în 2010 de către Departamentul Educației Provinciale Fujian.
Sub aprobarea Ministerului Educației din martie 2010, a fost creat programul de licență pentru calitatea și siguranța alimentelor și începe să înscrie studenți din toată țara din septembrie 2010.
În cadrul modelului de educație interdisciplinară, majorii de nivel profesional superior în biotehnologie și aplicații, marketing, computerizare contabilă și așa mai departe sunt onorați în permanență și conduși de echipe bogate de profesori cu experiență, ceea ce face absolvenții noștri foarte recomandați de societate.