Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Xavier University College of Professional Sciences

Xavier University College of Professional Sciences

Xavier University College of Professional Sciences

Introducere

Colegiul de Științe Profesionale al Universității Xavier pregătește studenți de licență și absolvenți din punct de vedere intelectual, moral și spiritual pentru cariere și profesii de serviciu în educație, sănătate și științe sociale. CPS îi provoacă pe studenți să depună eforturi pentru excelență academică și învățare pe tot parcursul vieții, promovând colaborarea și parteneriatele comunitare și încorporând cercetare, bursă și inovare.

Toate programele de licență și absolvenți ale CPS

Educaţie

Școala noastră de educație este o comunitate vibrantă de educatori, cărturari și cursanți care avansează viitorul educației în regiunea noastră și nu numai. De la copilăria timpurie și educația Montessori până la conducerea educațională, partenerii noștri dedicați cu școlile și districtele locale pentru a asigura un viitor puternic și educat pentru societatea noastră. Angajamentul studențesc al Universității Xavier surprinde promisiunea Școlii noastre de educație: „Suntem muschetari Xavier. Suntem indivizi unici care ne reunim în spiritul Sfântului Ignatie, să învățăm împreună, să slujim împreună și vom reuși să schimbăm lumea împreună. Acționăm cu integritate, dreptate și generozitate. Toți pentru unul și unul pentru toți."

Stiinte Sociale

Facultatea și studenții noștri lucrează cu deținuții, ajută familiile fără adăpost să găsească locuințe, să ofere îngrijiri de sănătate mintală și să îmbunătățească mediile de lucru ale organizațiilor și să pregătească viitorii lideri ai comunității. O fac împreună cu ajutorul partenerilor și agențiilor noastre din comunitate. Învățarea are loc în lumea reală și adesea nu se distinge de serviciu. Cu Magis ca valoare fundamentală - studenții noștri aspiră să obțină mai mult - pentru și cu ceilalți.

Sănătate

Îngrijirea sănătății de înaltă calitate, la prețuri accesibile și eficiente reprezintă subiecte care preocupă din ce în ce mai mult în societatea noastră. Provocările actuale în acest domeniu includ mortalitatea infantilă, epidemia de opioide, îngrijirea la prețuri accesibile, îngrijirea pe termen lung, analiza sănătății și politica de sănătate, printre altele. Programele noastre de sănătate pregătesc viitorii lideri de gândire și furnizorii de servicii directe pentru această industrie în flux. Astăzi, aproximativ jumătate din toți studenții din colegiu și un sfert din toți studenții de la Universitatea Xavier se specializează în profesiile din domeniul sănătății. Avem o reputație puternică pentru pregătirea liderilor din domeniul sănătății, asistenților medicali, terapeuților ocupaționali, antrenorilor sportivi, analiștilor din domeniul sănătății și tehnicienilor în imagistică și am lansat mai multe programe noi și inovatoare pentru a satisface cerințele de angajare ale acestei industrii care se schimbă rapid. Am dezvoltat o reputație națională puternică pentru educație și colaborare interprofesională - un pilon al noii perspective asupra sănătății cunoscută sub numele de Sănătatea Populației. Programele noastre legate de sănătate îndeplinesc promisiunea mărcii noastre a Universității Xavier de a învăța, servi și realiza - împreună.

Locații

  • Cincinnati

    Victory Parkway,3800, 45207, Cincinnati

    Întrebări