Keystone logo
Xi'an International University

Xi'an International University

Xi'an International University

Introducere

Despre noi

Xi'an International University (XAIU) este o instituție privată de învățământ superior, cu acreditarea Ministerului Educației Chinei pentru programe de patru ani de bacalaureat. Fondată în 1992 și situată în inima Xi'an, cel mai istoric oraș din China, Universitatea se află pe 1,26 milioane de metri pătrați de teren, are clădiri de clasă de ultimă generație, dormitoare spațioase, biblioteci bine aprovizionate, domenii sportive standardizate și are aproximativ 22.000 de studenți și 2000 de facultăți și personal.

Academicienii universității includ șapte colegii care oferă 67 de domenii majore de studiu, care acoperă managementul, economia, științele umaniste, medicina, inginerie, agricultură și arte. O instituție relativ tânără și un rezultat al comercializării și reformelor din China, XAIU a devenit de-a lungul anilor într-o universitate globală multidisciplinară și s-a stabilizat la scară. Universitatea pune acum accentul principal pe îmbunătățirea calității și transformarea de succes.

În era tehnologiei informației, XAIU investește puternic în dotarea campusului cu infrastructură avansată a sistemului tehnologic informațional și a fost recent, ca singura instituție de învățământ superior din nord-vestul Chinei, a fost clasată pentru a intra pe lista „100-School Big Data Project” ca fiind o parte a Inițiativei Integrare și Inovare Industrie-Educație lansată în comun de Centrul de Planificare și Dezvoltare Școlară din Ministerul Educației Chinei și de Dawning Information Industry Co., Ltd.

Facilități, Facultate și Dezvoltare Academică

Universitatea susține puternic valorile eticii puternice, profesionalismul, aprecierea, dăruirea, îmbunătățirea de sine și învățarea pe tot parcursul vieții. Se străduiește să ofere acces egal la învățământul superior, în special celor care sunt mai puțin avantajați și să încurajeze cultura campusului a diversității și creativității. Universitatea este dotată cu facilități moderne și campus frumos și, mai important, depune eforturi considerabile pentru îmbunătățirea calității academice și dezvoltarea facultății de înalt profesionalism. Profesor CHEN Aimin, doctorat în economie de la Universitatea de Stat din Pennsylvania, profesor titular și distins al Colegiului de Arte și Științe din Indiana State University și fost vicepreședinte al Universității Sichuan, a oferit universității funcția de lider în viitor ca președinte din 2015.

Profesorul GAO Fu, academicianul Academiei Chineze de Științe, ocupă funcția de decan onorific al Institutului de Științe ale Vieții Aplicate; Profesorul KANG Le, academicianul Academiei Chineze de Științe, ocupă funcția de director onorific al Comitetului Academic XAIU; Profesorul WU Tianyi, academicianul Academiei Chineze de Inginerie, este invitat în calitate de consultant al Institutului de Cercetări ale Științelor Vieții Aplicate; Profesorul SHI Yong, consultant al Consiliului de Stat și director al Centrului de Cercetare Economie Virtuală și Datelor din cadrul Academiei Chineze de Științe, ocupă funcția de decan onorific al Institutului de Cercetări Aplicate Big Data; Profesorul PAN Maoyuan, fost vicepreședinte al Universității Xiamen, și profesorul SHI Qiuheng, director al Institutului de Educație al Universității Xiamen, ocupă funcția de decan onorific al Institutului de Cercetare a Educației Qifang; Dr. LU Ding, profesor de economie și fost președinte al Societății Chineze Economiști, ocupă funcția de director asociat al Institutului de Cercetări din Zona Liberă Shaanxi; Prof. Dr. ZHANG Xiaofeng Supervizorul Institutului de Biologie Chengdu de la Academia Chineză de Științe și fostul director adjunct al Biroului de Sănătate din Tibet, ocupă funcția de decan al Colegiului de Medicină.

Colegiile academice și-au format accentul și distincția în domeniile academice. Colegiul de afaceri oferă o serie de activități majore în afaceri, punând un accent puternic pe principalele domenii de logistică și de cercetare ale dezvoltării zonei de liber schimb Shaanxi. Colegiul de Medicină are un rol important în asistență medicală și construiește un domeniu de cercetare avansat la nivel național al științelor vieții aplicate. Colegiul de științe umaniste este relativ puternic în domeniul tehnologiei media, în timp ce servește universitatea cu bune programe de arte liberale, precum scrierea, designul artistic și studiul limbajului. Colegiul de inginerie construiește majore cu funcții de inginerie nouă în domeniile Internet of Things, electronică și informatică. Colegiul de Arte Performante practică programe inovatoare care integrează spectacole de scenă din lumea reală și predare în clasă.

Universitatea oferă, de asemenea, platforme de învățare online și cele mai bune MOOC-uri din întreaga lume. În promovarea cercetării de calitate, Universitatea a înființat institute de cercetare, cum ar fi Institutul de cercetare pentru educație Qi Fang, Institutul de cercetare Shaanxi Free Zone, Institutul de inovare și antreprenoriat, Institutul de științe ale vieții aplicate și Institutul de cercetare aplicată pentru date mari. Proiectele și premiile noastre continuă să crească în fiecare an. În 2016, Universitatea este pe primul loc în rândul universităților private în ceea ce privește o serie de proiecte din oficiile guvernamentale la nivel provincial, ministerial și național.

Printre multe conferințe și forumuri academice, Universitatea a lansat, de asemenea, un congres internațional al Progresării globale a universităților și colegiilor și și-a organizat de două ori conferința anuală în campus. De asemenea, a organizat cea de-a 32-a Conferință anuală a Asociației Universităților din Asia și Pacific (AUAP) în noiembrie 2017.Xtra, Inc. / Unsplash

We hired an amateur model for a photo shoot in our office. She did a great job and we were very happy with her photos.

Programe de reformă și distincție ale educației din partea ofertei

Deoarece prima universitate privată a permis să desfășoare programe de educație internațională în provincia Shaanxi, XAIU construiește o platformă largă care pune accentul pe „educația fără frontiere”. În cadrul procesului, XAIU a creat programe de colaborare în eforturile de cultivare a talentelor cu viziune globală și contribuție la dezvoltarea socială și economică locală, precum și inițiativa „Belt and Road” a țării în curs.

Prin programele sale internaționale de schimb de studenți și facultăți, XAIU colaborează la cercetarea academică și articularea reciprocă a creditului cu numeroase universități. Mii de studenți au plecat în străinătate pentru a studia, iar XAIU a primit mulți studenți internaționali pentru a studia în China.

XAIU este, de asemenea, mândru că este printre primii care au înființat un Colegiu de antreprenoriat în rândul universităților din China, iar Colegiul a cultivat studenți cu spirit și abilități antreprenoriale, precum și gândire creativă și inovatoare.

Drept urmare, absolvenții XAIU au o rată mai mare de a deveni antreprenori. Ca exemple, LU Xin a câștigat campionatul național în Salonul Râsului; SUN Guoxiu a câștigat titlul de „Prințul cartofului dulce” și și-a îndeplinit visul prin prăjirea cartofului dulce; vedeta antreprenorială CHEN Rugang a devenit lider în industria distribuției; DIAO Long a câștigat titlul de „Donkey King”.

XAIU a devenit unul dintre primele loturi din Top 50 de universități naționale și colegii de experiențe excepționale în educația creativității și antreprenoriatului, acordat de Ministerul Educației din China.

A treia caracteristică distinctivă constă în sistemul Academiei Colegiului XAIU și educația pentru întreaga persoană, în care o Academie este înființată și situată într-un complex de dormitor pentru studenți desemnat, și servește ca centru pentru activitățile educaționale post-studențe facilitate cu spații pentru conferințe, psihologice. consiliere și proiecte de grup. Este un model unic de management al afacerilor studenților care implică activități în clasă și extrașcolare.

În Qi Fang Academy, studenții se pot bucura de cântece chinezești, instrumente clasice, picturi tradiționale și caligrafie, dansuri grațioase și prelegeri interesante.

Onoruri și responsabilități

În ultimii 25 de ani, XAIU a absolvit peste 190.000 de studenți, iar mulți dintre ei au obținut un nivel înalt în ocuparea forței de muncă, antreprenoriat și studiile absolvente pe plan intern și în străinătate. Printre realizările sale de remarcat, Universitatea a fost pe locul 1 în rândul universităților și colegiilor private din China de către rețeaua Alumni din China de multe ori.

Universitatea a devenit chiar un caz al studiului făcut de profesorul William Kirby, director al Centrului John King Fairbank de la Universitatea Harvard, în cercetările sale privind creșterea universităților private din China. Președintele HUANG Teng a fost invitat de mai multe ori la conferința de la Harvard Business School cu privire la studiul de caz, iar știrea a fost anunțată de CCTV.

CHEN Baosheng, ministrul educației din China, a rezumat următoarele trei puncte după vizita sa la Universitate: 1) XAIU vizează un nivel ridicat; 2) XAIU a fost clasat în topul colegiilor și universităților private din China; 3) XAIU combină frumos istoricul și modernul, precum și caracteristicile orientale și occidentale pe țara provinciei Shaanxi.

HUANG Teng, președintele consiliului de administrație: „În ciuda dificultăților, păstrăm principiul pentru a servi cel mai bine interesului publicului. Vom continua să ne îmbunătățim în guvernanța universității, dezvoltarea facultăților și calitatea academică. Ne vom strădui să construim o universitate privată de talie mondială. ”

Situată în Xi'an, provincia Shaanxi, originea străvechii Drumuri de Mătase, XAIU se angajează să contribuie la inițiativa One Belt One Road, precum și la dezvoltarea economică și socială a economiei locale.

Din punct de vedere administrativ, Consiliul Director al Universității, condus de Dr. HUANG Teng, proprietarul fondator al XAIU, ia decizii și politici privind dezvoltarea strategică a Universității, iar președintele este responsabil pentru îndeplinirea politicilor consiliului și pentru funcționarea de rutină. Membrii facultății participă la o guvernare comună prin deservirea în diferite comisii la nivel de universitate, colegiu și departament.

Locații

  • Xi'an

    18 Yudou Lu, Yanta District, Xi'an International University, , Xi'an

    Întrebări