Keystone logo
Zayed University

Zayed University

Zayed University

Introducere

Zayed University Vision

Zayed University este lider național și regional al inovației educaționale. Fondată în 1998 și poartă cu mândrie numele Fondatorului Națiunii, bătrânul Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, această instituție emblematică este întruchiparea modernă a ambițiilor președintelui și a așteptărilor considerabile pentru învățământul superior din Emiratele Arabe Unite.

Astăzi, Zayed University se remarcă prin faptul că cuprinde două campusuri moderne atât în ​​Abu Dhabi, cât și în Dubai, care îi întâmpină pe studenții naționali și internaționali din EAU, regiunea extinsă a Golfului și pe tot globul.

Zayed University este acreditată de către Comisia de Acreditare Academică (CAA) - organismul intern de asigurare a calității și acreditare a EAU - și pe plan internațional de către Comisia Statelor Unite ale Americii privind învățământul superior (SUA), unul din șase organisme regionale de acreditare din SUA, programe recunoscute pe plan internațional de la o universitate asigurată de calitate.

Misiunea 2017-2021

 • Pentru a oferi o educație de clasă mondială tuturor studenților prin furnizarea a două state din campusurile de artă din Abu Dhabi și Dubai, care vor inspira, sprijini și cultiva abilitățile elevilor prin accesul la o facultate cu înaltă calificare și personal dedicat.
 • Oferirea de programe universitare și universitare recunoscute pe plan internațional și universitare, care oferă experiențe de învățare atractive și incluzive. Absolvenții vor fi pregătiți să contribuie și să promoveze bunăstarea socială și economică a societății din Emiratele Arabe Unite și a profesiilor respective.
 • Să contribuie la construirea unei societăți bazate pe cunoaștere prin cercetare, bursă, activități creative, activități de informare și servicii de educație continuă. Pentru a difuza cunoștințele în comunitățile locale, regionale și globale.

Despre Zayed University

Deși o națiune tânără, Emiratele Arabe Unite joacă un rol special în Orientul Mijlociu, datorită poziției sale strategice, calității infrastructurii sale moderne și viziunii anticipate și vizionare a liderilor țării. Acești lideri au identificat educația ca fiind de o importanță majoră pentru viitorul EAU, după cum indică cuvintele lui Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, fondatorul UAE:

"Excelența în educație și cunoaștere este calea către glorie. Acest lucru poate fi realizat numai prin eforturi continue și progres academic. Educația este pilonul principal al progresului și dezvoltării, iar statul nu și-a cruțat nici un efort pentru a asigura cerințele necesare în sectorul educațional. Statul are o nevoie urgentă de eforturile tuturor cetățenilor săi educați în procesul de dezvoltare. "

Zayed University , o instituție sprijinită de guvern, a fost înființată în 1998 pentru a pregăti liderii care vor prevedea posibilitățile și vor capta oportunități de acțiune care vor crea viitorul Emiratelor Arabe Unite.

Universitatea are campusuri situate în cele mai mari două orașe din Emiratele Arabe Unite, Abu Dhabi și Dubai, sub o singură administrație centrală. Înscrierea pe fiecare campus depășește 4000 de studenți. Universitatea este suficient de mică pentru a permite interacțiunea personală între studenți și facultate, dar suficient de mare pentru a oferi studenților o serie de programe de gradul de dificultate. La Zayed University , studenții au un mediu de învățare care încurajează și sprijină nevoile lor academice și le promovează succesul.

Baza pentru experiența academică de la Zayed University este modelul programului academic, care se concentrează pe rezultatele învățării și evaluarea. Acest model oferă studenților un program academic echilibrat și conectat, care definește clar rezultatele, asigură că resursele sprijină obiectivele educaționale și accentuează realizarea și succesul studenților. Modelul Programului Academic este susținut printr-un program educațional complet, care include un program Academic Bridge care asigură cunoștințele studenților în limba engleză; un curriculum de bază pentru educația generală care oferă o bază largă interdisciplinară pentru aria de studiu aleasă de student; studii aprofundate oferite de șapte colegii; stagii care oferă experiență practică; și evaluarea periodică a rezultatelor studenților la Rezultatele de învățare ale Zayed University .

În timpul primelor trei semestre în cadrul programului de bacalaureat, elevii se înscriu în programul de învățământ general din University College, care cuprinde un curriculum de bază care oferă o experiență intelectuală împărtășită de toți studenții și care creează un cadru de susținere a rezultatelor învățării Zayed University . Printr-o serie de cursuri interdisciplinare strâns legate, elevii își dezvoltă abilitățile în gândirea critică, conștientizarea globală, aplicațiile informatice, raționamentul științific și cantitativ, alfabetizarea informației și competența lingvistică în limbile engleză și arabă.

La Zayed University , studenții au posibilitatea de a alege programe de studii concepute pentru a-și satisface interesele academice și obiectivele profesionale. Programele sunt concepute pentru a îndeplini cele mai înalte standarde academice internaționale. În programele de studiu alese, elevii participă activ la un proces de învățare care le cere să-și aplice cunoștințele în lumea reală și să dezvolte o înțelegere largă a problemelor și practicilor actuale. Pe măsură ce capacitățile lor intelectuale cresc, elevii își asumă o responsabilitate sporită pentru învățarea auto-dirijată. Absolvenții Zayed University excelează atât în limbile araba cât și în limba engleză și sunt bine fundamentați în disciplinele academice, competenți în abilitățile de utilizare a calculatorului, familiarizați cu cultura bogată și patrimoniul lor, cu perspectivă globală și cu experiență în mediul profesional. Succesul lor la Zayed University le pregătește să devină lideri în familiile lor, comunitatea lor și națiunea lor.

Locații

 • Mohammed Bin Zayed City

  Zayed University, P.O. Box 144534, , Mohammed Bin Zayed City

  • Dubai

   Zayed University, P.O. Box 19282, , Dubai

   Întrebări