Keystone logo
Zayed University Bachelor of Science în educație - Concentrare în educația timpurie a copiilor
Zayed University

Bachelor of Science în educație - Concentrare în educația timpurie a copiilor

4 Years

Engleză

La zi

Sep 2024

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Prezentare generală

Zayed University se bazează pe aceste înțelegeri în programele de pregătire a profesorilor și a școlilor sociale. Psihologii și absolvenții de servicii umane sunt pregătiți cu o bază solidă în psihologie, ajutând abilitățile, angajarea în comunitate și serviciile și înțelegerea faptului că un grad absolvent va fi un element important în pregătirea profesioniștilor în aceste domenii.

Perspectiva ocupării forței de muncă în Emiratele Arabe Unite este excelentă. În acest context, pregătirea de la Zayed University , cu accent pe fluența limbii engleze și arabă, abilitățile tehnologice și de cercetare și pregătirea pentru conducere, servește EAU

Concentrația pentru educația timpurie a copiilor pregătește candidații profesorilor pentru a preda copiilor de la naștere până la vârsta de opt ani. Profesorii din această concentrație au o practică vastă la toate nivelurile și sunt bine pregătiți pentru a promova dezvoltarea limbajului și a alfabetizării, numerotarea și raționamentul cantitativ, precum și abilitățile de investigare.

Rezultatele învățării programului

După finalizarea cu succes a acestui program, elevii vor putea:

 • Cunoștințe profesionale. Utilizați cunoștințele profesionale curente și emergente și baza de calificare a profesiei și angajați-vă în dezvoltarea profesională continuă.
 • Profesionalism și etică. Luați decizii luate în considerare, informate și etice, demonstrați abilitatea de a vă adapta la schimbările în medii complexe și de a prezenta atitudini și dispoziții profesionale adecvate diverselor medii ale EAU.
 • Responsabilitatea culturală. Demonstrează respectul față de alții în diverse medii, pentru patrimoniul bogat și cultura din Emiratele Arabe Unite și comunică competent în engleză și arabă cu părțile interesate în medii profesionale.
 • Conștientizarea globală. Stabilirea unui angajament față de mediile incluzive; demonstra. empatie și înțelegere globală în medii profesionale și de învățare STEM Education and Research. Desfășurați din cunoștințele fundamentale ale științei, tehnologiei, artei și designului, ingineriei și matematicii pentru a sprijini dezvoltarea continuă a mediilor inovatoare, cercetarea educațională și socială, revizuirea impactului procesului decizional profesional pentru a sprijini comunitățile de practică în mediile de învățare și practică .
 • Practica contextualizată. Utilizați teoria învățării actuale și emergente, să demonstreze cunoștințele și abilitățile de conținut în discipline și să demonstreze cunoașterea dobândirii limbajului și a dezvoltării cognitive pentru a asigura cea mai bună practică internațională contextualizată în mediul educațional din EAU

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • BS Educație specială pentru copilărie timpurie
  • Marshall, Statele Unite ale Americii
 • Licențiat în științe în educația timpurie
  • Owings Mills, Statele Unite ale Americii
 • Licențiat în științe pentru dezvoltarea timpurie a copilăriei (fără certificare)
  • Livingston, Statele Unite ale Americii