Keystone logo
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Introducere

67157_1.jpg

Suntem un parteneriat între Universitatea Zhejiang și Universitatea Illinois din Urbana-Champaign. Oferim experiențe extraordinare de învățare cu posibilități nelimitate Ne angajăm să educăm inovații în domeniul ingineriei și al liderilor de mâine.

INSTITUTUL ZJU-UIUC

Universitatea Zhejiang-Universitatea Illinois din cadrul Institutului Urbana-Champaign (Institutul ZJU-UIUC sau ZJUI) este un nou colegiu de inginerie coordonat în cooperare. Prin introducerea curriculum-ului și a resurselor de inginerie de renume mondial de la UIUC, completat cu contribuțiile colegiilor și departamentelor contrapartide din ZJU, Institutul ZJU-UIUC va oferi o educație de inginerie de clasă mondială.

 • Universitatea din Zhejiang

Fondată în 1897, Universitatea Zhejiang este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ superior din China. Raportarea directă către Ministerul Educației, Universitatea Zhejiang este o universitate "211 Proiect" și "Proiectul 985" cu sprijin puternic din partea guvernelor centrale, provinciale și locale. Este membru al Ligii C9 și al Asociației Universităților Pacific Rim. Programele de inginerie ale Universității Zhejiang au ocupat locul 4 în clasamentul mondial al celor mai bune universități globale, publicate de US News

 • Universitatea Illinois din Urbana-Champaign

Fondată în 1867, Universitatea Illinois din Urbana-Champaign (UIUC) este o universitate publică de cercetare intensivă din SUA. Este membru fondator al celei de-a zecea conferințe și membru al Asociației Universităților Americane. Universitatea este considerată o instituție publică "Ivy". UIUC sa clasat pe locul al patrulea în clasamentul academic al universităților mondiale în inginerie / tehnologie și științe, publicat în 2015.

Cercetare

Institutul ZJU-UIUC distruge granițele dintre disciplinele de inginerie tradiționale și nu intenționează să înființeze departamente sau institute bazate pe discipline. În schimb, ea creează echipe și activități interdisciplinare și încurajează convergența cunoașterii multidisciplinare și cooperarea transfrontalieră. Corespunzând acestui accent interdisciplinar, sunt organizate cursuri experimentale care includ Știința Ingineriei și Sistemelor, Sistemele Informatice și Științele Digitale și Știința Ingineriei Energiei și Mediului. Cursurile care pun accentul pe spiritul antreprenorial și pe rezolvarea problemelor creative sunt incluse pe parcursul curriculum-ului. Cursurile de design includ studenți din programe de studii multiple, care lucrează împreună. Aceste activități cultivă talente inovatoare cu cunoștințe transversale și multidisciplinare.

Facultatea de Piscină

 • Cercetători remarcabili stabiliți în câmpurile lor

 • Profesori de statură internațională

 • Membrii Planului Național pentru Talente Naționale pentru Tineret

Sursa Facultății

 • Universitatea Illinois din Urbana-Champaign

 • Talente recrutate de universități internaționale de nivel superior, care includ MIT, UC Berkeley, UIUC, Caltech, ZJU, Tsinghua, Cambridge etc.

 • Universitatea din Zhejiang

Campusul internațional

Institutul ZJU-UIUC se bazează pe Campusul Internațional al Universității Zhejiang. Pentru a explora noile modele de învățământ superior care combină cele mai bune practici din est și vest, trage din experiențele educaționale avansate din întreaga lume și cultivă talentul inovativ cu o viziune internațională, Universitatea Zhejiang a inițiat dezvoltarea unui campus internațional în februarie 2013. Planul a fost aprobat de Ministerul Educației în octombrie 2015, și primii studenți înscriși în septembrie 2016. Campusul internațional pune accentul pe un model de colegiu rezidențial. Fiecare colegiu rezidențial oferă o învățare prietenoasă și de susținere și - mediu de viață. Fiecare elev are un dormitor privat, baie comună și spațiu comun de locuit. Fiecare colegiu oferă facilități de bibliotecă, săli de studiu, spații de discuții și interactiv, facilități de spălătorie, spații de activitate și săli de fitness.


67385_QQjietu20171228140027.jpg

Locație

Campusul Internațional este situat în Haining, în nord-estul provinciei Zhejiang. Haining este în centrul zonei economice Yangtze River Delta, cu Hangzhou la vest, Suzhou la nord și Shanghai doar 120 km spre est. Există cinci aeroporturi interne și internaționale în termen de 2 ore de mers cu mașina, Shanghai-Hangzhou feroviare de mare viteză traversează orașul. Mai multe autostrăzi din și din jurul orașului se conectează la Hangzhou, Suzhou, Shanghai, Ningbo și restul Chinei.

67158_2.jpg

burse de studiu

1) Burse de excelență internaționale

Candidații cu cea mai mare calificare vor primi o Bursă Internațională de Excelență, care include:

· Pregătire completă: 200.000 CNY pe an

· Cazare în campusul Haining: 8.000 CNY pe an

· Asigurarea medicală universitară studențească: 800 CNY pe an. (Elementele relevante de asigurare medicală pot fi găsite la www.lxbx.net).

· Indemnizație de viață: 1400 CNY pe lună

Fiecare savant va fi revizuit anual și reînnoit până la patru ani universitari, în condițiile în care studentul îndeplinește cerințele pentru progresul satisfăcător față de grade și urmează regulile Universității din Zhejiang și ale Universității Illinois din Urbana-Champaign.

2) Sprijinirea burselor

În 2018, fiecare student internațional a recunoscut, dar nu a primit o bursă internațională de excelență, va primi o bursă de sprijin care acoperă:

· Indemnizație parțială de școlarizare: 80.000 CNY pe an

· Asigurarea medicală universitară studențească: 800 CNY pe an. (Elementele relevante de asigurare medicală pot fi găsite la www.lxbx.net).

Renewable până la 4 ani universitari, sub rezerva unei revizuiri anuale similare cu cea a Bursei de Excelență Internațională.

Aplicați prin https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp

Locații

 • Hangzhou

  718 East Haizhou Road, , Hangzhou

  Întrebări