Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Studii Universitare  (Nivel Licenţă) în Rovaniemi, Finlanda 2024

4 Nivel Licenţă Programe în Rovaniemi, Finlanda 2024

Prezentare generală

Situat în provincia Laponia, orașul Rovaniemi este un centru comercial al regiunii. Orașul are peste 60.000 de locuitori. Rovaniemi este acasa, la Universitatea Roveniemi de Științe Aplicate și Universitatea din Laponia.

Formală sistemul de învățământ superior din Finlanda este 7-3-2-2 model. Universitatea nevoie de doi ani, în învățământul profesional sau tehnic și în cele din urmă de doi ani învățământul preuniversitar. Finlanda are, de asemenea, mai multe public, cât și universitățile particulare care au accesul permis de învățământ superior de elevi.

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Citeste mai mult

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu