- BSc
- Nivel Licenţă
- BA
- BBA
- Asistență medicală
- Nutriție
- Științe alimentare
- Europa38
- America de Nord21
- Asia12
- Oceania4
- Africa2
- America de Sud2
Recomandate
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Diplomă de licență în gastronomie
- Castellón de la Plana, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Diploma de licență în gastronomie vizează formarea de profesioniști specializați în tehnici culinare, dar și calificați pentru a conduce și gestiona o afacere gastronomică.
Recomandate
Notre Dame University-Louaize
Diplomă de licență în siguranța alimentară și managementul calității
- Zouk Mosbeh, Liban
BSc
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Acest program oferă o bază solidă în sistemele de management al calității și principiile de siguranță alimentară esențiale pentru respectarea standardelor din industrie și obținerea rezultatelor dorite. Prin formare supravegheată, studenții dobândesc abilitățile și calificările necesare pentru a deveni profesioniști competenți în domeniul siguranței și calității alimentelor, capabili să gestioneze eficient întregul lanț de aprovizionare cu alimente.
Recomandate
HAS green academy
Consiliere rapidă
Bachelor in International Food & Agribusiness
- 's Hertogenbosch, Ţările de Jos
BBA
La zi
4 ani
Amestecat
Engleză
Consiliere rapidă
Recomandate
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
BSc în știință alimentară și nutriție cu studii profesionale
- Belfast, Regatul Unit
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
BSc în Știința alimentelor și nutriție cu studii profesionale acest program de diplomă vizează dobândirea de cunoștințe și înțelegerea domeniilor-cheie în legătură cu producția și consumul de alimente. Știința alimentară se referă la "adecvarea la scop" a alimentelor noastre în ceea ce privește aspectul (de exemplu, culoarea și calitățile de suprafață, textura, aroma și mirosul) și modul în care acestea pot fi îmbunătățite, alături de aspectele fizice, microbiologice și chimice ale alimentelor noastre, care pot fi dăunătoare pentru sănătatea umană și modul în care acestea pot fi reduse la minimum.
Recomandate
University at Buffalo, The State University of New York
Consiliere rapidă
Știința nutriției BS
- New York, Statele Unite ale Americii
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Consiliere rapidă
Nutriția este mai mult decât o pasiune pentru mâncare - este știința modului în care ceea ce mâncăm afectează sănătatea. Dacă vă plac biologia și chimia, această specializare vă ajută să vă remarcați în domenii de la asistență medicală la politici publice. Fie că ajuți persoane sau comunități întregi, știința nutriției este punctul tău de plecare.
Recomandate
University of Southern Indiana
Consiliere rapidă
Licențiat în alimentație și nutriție
- Evansville, Statele Unite ale Americii
Nivel Licenţă
La zi
În campus
Engleză
Consiliere rapidă
Colegiul de profesii de asistență medicală și sănătate Gradul de alimentație și nutriție este conceput pentru a pregăti absolvenții pentru intrarea în cariere comunitare legate de alimentație și nutriție, inclusiv asistență medicală, afaceri și industrie. Majorul oferă o acoperire largă a abilităților interpersonale, conceptuale, analitice și de aplicare necesare pentru a efectua în domeniul alimentar și nutrițional.
Recomandate
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Statele Unite ale Americii
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Recomandate
Fulda University of Applied Sciences
Inginerie industrială Științele vieții (BSc)
- Fulda, Germania
BSc
La zi
7 semestre
În campus
Engleză
Complexitatea proceselor din industria alimentară necesită formarea de specialiști interdisciplinari. Aceștia ar trebui să aibă cunoștințe solide de afaceri în domeniile dezvoltării produselor, comercializării produselor, furnizării produselor, gestionării inovării și marketingului. De asemenea, aceștia trebuie să fie competenți în aplicarea tehnologiei alimentare.
Recomandate
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Diplomă de licență în Științe și culturi alimentare
- Pollentia, Italia
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Faceți parte din primul curs interdisciplinar de științe gastronomice din lume. Gastronomia înseamnă să înțelegi mâncarea în totalitatea ei. Licență în Științele și culturile alimentare cu abordarea noastră unică, combinăm învățarea teoretică cu experiențele practice, ajutându-i pe studenți să înțeleagă diverse realități de producție și să dezvolte gândirea critică. Ca parte a comunității noastre, veți fi pregătiți să vă începeți cariera în industria alimentară plină de viață.
Recomandate
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Licențiat în calitatea alimentelor și inovații
- Jelgava, Letonia
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este capabil să organizeze managementul calității și dezvoltarea inovațiilor în companiile alimentare, să efectueze cercetări creative și să formeze baza pentru studii suplimentare în învățământul superior.
Recomandate
Ho Chi Minh City University of Technology
Licenta in Ingineria Alimentelor
- Ho Chi Minh City, Vietnam
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Studenții interesați de producția, procesarea, ambalarea, siguranța și/sau transportul aprovizionării cu alimente din lume ar fi interesați de specializarea Inginerie alimentară.
Recomandate
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Bachelor of Food Technology (BSc)
- Velp, Ţările de Jos
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Recomandate
University of Limerick
Bachelor of Science in Food Science and Health
- Limerick, Irlanda
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Recomandate
UniLaSalle
Licență+Master în Agro, Food & Environmental Engineering
- Mont-Saint-Aignan, Franţa
BSc
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Tranzițiile agroecologice, alimentare și de mediu nu cunosc frontiere. Și nici noi nu le cunoaștem! Veniți alături de noi pentru a afla despre provocările agriculturii, alimentației și mediului la scară internațională. O adevărată fereastră spre lume, acest curs vă va permite să vă dezvoltați cunoștințele și competențele pentru profesiile internaționale. Alăturați-vă singurului program de inginerie 100% în limba engleză din Franța și scufundați-vă în atmosfera multiculturală a campusului nostru din Rouen!
Recomandate
George Brown College
Diplomă de licență în studii alimentare
- Toronto, Canada
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Alegerile alimentare nu se mai referă la ceea ce vom mânca la cină. În spatele acestor alegeri se află cele mai mari provocări ale timpului nostru: Cum abordăm bolile cronice, risipa, schimbările climatice, urbanizarea rapidă, schimbările tehnologice, foametea și inechitatea? Toată lumea din sectorul alimentar trebuie să facă față acestor provocări și oportunități; aceasta este lumea în care intră următoarea generație de lucrători din domeniul alimentar. Programul de licență Honours Bachelor of Food Studies va aduce un nou accent pe justiție și echitate, durabilitate și sănătate, precum și o nouă conștientizare a modului în care aceste probleme societale pot fi analizate și rezolvate.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Locații populare
Afișează mai puțin
Nivel Licenţă Programe în Asistență medicală Nutriție Științe alimentare
De obicei, diplomele de licență sunt disponibile studenților care au absolvit o învățământ secundar sau au obținut certificarea echivalentă. În funcție de cerințele universității, este posibil ca studenții să fie nevoiți să completeze una sau mai multe examene de admitere pentru a obține admiterea.
Ce este un licență în științele alimentare? Științele științei în domeniul alimentar echilibrează învățarea în laborator cu învățarea cursurilor și acoperă o gamă largă de științe legate de alimente. Cursurile de biologie, chimie și microbiologie sunt premise comune pentru multe dintre competențele de bază necesare acestui tip de grad, cum ar fi compoziția alimentelor, chimia alimentelor și microbiologia alimentelor. Folosind analiza, învățarea teoretică și practica practică, studenții care studiază științele alimentare urmăresc crearea și dezvoltarea de produse alimentare de la început în laboratoarele de cercetare până la produsul final disponibil pe piața deschisă.
Printre multe alte competențe, capacitatea de a analiza produsele alimentare și de a folosi tehnologii de procesare a alimentelor poate stabili absolvenți cu o licență în științele alimentare, în afară de concurență. Competențele suplimentare în gândirea critică, organizarea și dezvoltarea produselor pot, de asemenea, să permită elevilor să ducă o viață mai productivă.
Multe universități percepe o oră de credit și, astfel, costul total al gradului poate depinde de numărul de credite realizate prin absolvire. Pentru a afla mai multe și pentru a afla mai multe despre eventualele taxe suplimentare, accesați programele prospective pentru informații.
Știința alimentară oferă adesea un câmp bogat și fertil de perspective. Pe lângă faptul că lucrează ca cercetători în domeniul științei alimentelor, absolvenții pot găsi locuri de muncă în cadrul pozițiilor tehnice la fiecare varietate de fabrici de alimente, ferme comerciale și ferme. În domeniul producției alimentare, studenții dețin, de obicei, funcții ca specialiști în asigurarea calității, dezvoltatori de produse sau ingineri alimentari. Alte căi de oportunitate pot include cercetarea senzorială, dezvoltarea cosmeticelor și conservarea mediului.
Multe clase luate în exercitarea unei licențe în științe alimentare necesită o componentă de laborator și trebuie să fie luate într-o locație campus, deși unele programe pot permite studenților să îndeplinească cursuri prealabile sau de bază on-line. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.