Keystone logo

5 Nivel Licenţă Programe în Științe naturale 2024

Filtre

Filtre

 • Nivel Licenţă
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studii profesionale
 • Științe naturale
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

   Nivel Licenţă Programe în Științe naturale

   Atunci când elevii doresc să urmeze un grad post-secundar într-un domeniu care nu au studiat înainte, ei intră adesea un program de licență. Aceste grade oferi studenților un amestec solid de clase necesare pe o varietate de subiecte și cursuri care se ocupă de domeniul lor de studiu propus. Ele sunt adesea completate în trei și șase ani.

   Mulți studenți care doresc să adapteze educație de la obiectivele lor pentru o carieră în științele alege să urmeze o licență în Științe Naturale. Ce este un Bachelor in Stiinte Naturale? Acest grad oferă studenților un fundal temeinică în biologie și chimie. Absolvenții pot lua mai multe clase diferite de biologie, inclusiv zoologie, anatomie umană și fiziologie, microbiologie și, în funcție de obiectivele lor de carieră. Ele pot lua, de asemenea cursuri intensive chimie, statistici, și scris științifică. O teză este adesea necesar pentru finalizarea grad.

   Absolvenții programelor de licență 's în științe naturale veni departe cu mai mult de grade lor.Ei au de multe ori o mai bună înțelegere a lumii din jurul lor. Ele pot fi, de asemenea, gânditori mai bine critice, comunicatori, si analizoare.

   Costul este întotdeauna un element important pentru elevi. Costul unui Bachelor în Științe ale Naturii variază mult de la o universitate la alta în jurul lumii. Alți factori pot afecta costa la fel de bine, inclusiv în stare de stare, statutul de rezident străin, și dacă sau nu burse sunt disponibile.

   Studenții care finalizează cu o diplomă de licență 's grad științe naturale au o gamă largă de oportunități de carieră disponibile pentru ei. Ei pot alege de la o carieră în învățământ, sănătate, și de cercetare. Unele cariere populare includ profesor, tehnician de laborator, scriitor tehnic, specialist de cercetare clinica, precum și produse alimentare și analist de droguri. Unii studenți aleg să facă acest grad fundație și urmări de masterat sau doctorat programe în domenii conexe. Ele pot deveni medici, asistente medicale, și cercetători în diferite domenii științifice.

   Astăzi, internetul este mai ușor ca niciodată pentru studenții dornici de a alege și de a aplica la programe de gradul. Trebuie doar pentru a căuta programul de mai jos si contacta biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.