Keystone logo

163 Nivel Licenţă Programe în Studii tehnologice Știința datelor 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studii tehnologice
  • Știința datelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (163)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Nivel Licenţă Programe în Studii tehnologice Știința datelor

Licență este un program de patru ani oferit de colegii și universități din întreaga lume. Elevii care aleg să câștige o diplomă de licență se pot găsi pe calea către o carieră plină de satisfacții, cu salarii mai bune și oportunități profesionale mai mari.

Ce este un licență în știința datelor? Acest program de pregătire pregătește elevii să lucreze într-o varietate de domenii, deoarece știința datelor este necesară în întreaga lume pentru a ajuta la facilitarea fluxului de cunoștințe și informații de la învățare, acces și utilizare. Cercetătorii au cursuri de programare matematică și calculator, analiză de date, sisteme de baze de date, inginerie software, comunicații digitale și inteligență artificială pentru a le ajuta să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele pentru a-și găsi o carieră calificată după absolvire.

Câștigarea unei licențe în domeniul științelor datelor poate fi benefică pentru studenți, deoarece oferă cunoștințe fundamentale despre IT, analiza datelor și crearea și securitatea rețelelor pe care participanții le au nevoie, oferindu-le totodată posibilitatea de a-și aplica cunoștințele sub îndrumarea unor mentori cu experiență și profesori.

Costul de a urma o diplomă de licență în știința datelor poate diferi pentru fiecare student, deoarece costul final poate depinde de o varietate de factori. Persoanele interesate să obțină acest grad ar trebui să contacteze școlile potențiale și să solicite cursuri de școlarizare actuale și alte informații financiare pertinente.

Cercetătorii care obțin o diplomă de licență în domeniul științelor de date absolvesc adeseori calificați în domeniile tehnologiei informației, mediilor de baze de date, dezvoltării web și scrisului tehnic. Pentru absolvenți, aceste abilități se pot traduce într-o carieră de om de știință.Cercetătorii de date sunt responsabili pentru luarea de fapte, statistici și numere și transformarea acestora în informații valoroase și ușor de înțeles pentru întreprinderi, pentru a influența modul în care o companie este condusă sau modul în care ei se adresează clienților. Oamenii de știință din domeniul datelor sunt necesari în aproape toate căile lumii industrializate, de la analiza sportivă și politică până la social media.

Deoarece multe școli oferă cursuri online sau cu frecvență redusă, elevii își pot câștiga gradul într-un mod convenabil pentru ei și nu întrerup viața lor deja ocupată. Dacă doriți să începeți să câștigați astăzi diploma de licență, pur și simplu căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.