Keystone logo

41 Nivel Licenţă Programe în Studii profesionale Științe sociale 2024

Filtre

Filtre

 • Nivel Licenţă
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studii profesionale
 • Științe sociale
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (41)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Nivel Licenţă Programe în Studii profesionale Științe sociale

  O diplomă de licență este una dintre alegerile din lume cele mai populare pentru studii postuniversitare, precum și o opțiune fantastic este o diplomă de licență profesionist. Aceste programe tind să se concentreze asupra cererilor de carieră și de formare, oferindu-le studenților cu creșterea oportunităților de angajare după ce absolvent.

  Un mare zonă puteți urmări o diplomă de licență profesionist în științele sociale este. Dar ceea ce este un Bachelor profesional în științe sociale? Acest grad este proiectat pentru a ajuta elevii să învețe despre comportamentul de indivizi și societăți, precum și modul de a face îmbunătățiri lumea. Cursurile ar putea include subiecte cum ar fi economie, stiinte politice, psihologie, justiția socială, politică socială, limbi străine, filozofie, comunicare și chiar dezvoltarea copilului.

  Elevii cu o licență în științe sociale vor găsi că acestea au un avantaj crescut într-o piață competitivă de locuri de muncă la nivel mondial.Alte avantaje includ o bază de cunoștințe larg care pot fi aplicate cu ușurință în cursul unei cariere, precum și de comunicare îmbunătățită, rezolvarea de probleme, și abilitățile de gândire critică.

  Costul de a lua o diplomă în științe sociale poate varia foarte mult, pentru că depinde de o varietate de factori, de la structura unui program pentru alegerile un student in parte. Este foarte important pentru cei care sunt interesați să examineze cu atenție școală care doresc să participe, în scopul de a stabili dacă acesta va fi o alegere financiar bun pentru ei.

  Există multe cariere diferite, care pot fi urmărite cu unul dintre aceste grade, inclusiv asistent social sau profesor. Elevii pot câștiga o carieră în asistență medicală, educație, guvern, sistemul juridic, organizații non-profit, sau chiar companii private. Ei pot alege să se concentreze pe anumite domenii, cum ar fi munca socială cu persoanele în vârstă sau cu probleme de tineret.

  Dacă sunteți interesat în urmărirea o diplomă de licență profesionist în științele sociale, atunci puteți începe căutarea pentru programul de dreapta astăzi. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.