Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 83 Studii Universitare  (Nivel Licenţă) în Administrație 2023

83 Nivel Licenţă Programe în Administrație 2023

Prezentare generală

O diplomă de licență reprezintă un avantaj pentru orice persoană care lucrează. Aceasta arată disponibilitatea de a învăța și flexibilitatea care este de dorit în majoritatea profesiilor. Gradul transmite, de asemenea, un nucleu solid de cunoștințe într-un anumit subiect.

Ce este un licență în administrație? Câștigarea unei diplome în administrare are scopul final de a preda studenților abilități manageriale pentru a gestiona multe sarcini separate necesare pentru a menține un loc de muncă în desfășurare fără probleme. Textele teoretice descriu modul în care pot fi delegate munca și se formează echipe eficiente de lucru, iar activitățile suplimentare din lumea reală pun aceste teorii în practică. Competențele administrative reprezintă coloana vertebrală a locului de muncă: este un loc de muncă care permite o muncă eficientă la niveluri mai joase.

Competențele administrative predate în universități sunt aplicabile în multe locuri de muncă. Competențele organizaționale puternice ajută administratorii să urmărească grupurile pe care le supraveghează. O atenție la detalii este importantă pentru a menține afacerea fără probleme. Cunoașterea programelor informatice, cum ar fi Microsoft Excel, este vitală pentru succesul într-un cadru modern de birou.

O diplomă în administrație va varia în funcție de costul instituției. Majoritatea diplomelor de licență durează cel puțin trei ani, cu o medie de patru, care ajută la determinarea costului de școlarizare.

Cariere în administrație sunt mult mai ușor pentru a intra cu o diplomă de licență care dovedește abilități și cunoștințe în domeniu. Administrarea este un domeniu larg care poate fi combinat cu alte interese. Locuri de muncă, cum ar fi managerul de oraș sau managerul de utilități, utilizează abilitățile de delegare și cunoștințele de comportament de lucru care vin cu această diplomă de licență. Un administrator de reclamații la o societate de asigurări poate aplica cursuri de formare în administrație pentru a supraveghea echipele de agenți de asigurări.

Diplomele de licență administrativă sunt disponibile la majoritatea universităților. Este o diplomă populară, disponibilă în instituții, de la școli de stat la programe online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studii de administrație
  • Administrație
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (83)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu