5 Brutărie programs found
Filtre
- Nivel Licenţă
- BSc
- BA
- BBA
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- Arte culinare
- Brutărie
5 Brutărie programs found
Filtre
Mausi Sebess
Baker profesionist
- Vicente López, Argentina
Nivel Licenţă
Învățământ la Distanță
Spaniolă
Deveniți un brutar profesionist de excelență cu cel mai complet program din America Latină într-un mod accelerat în doar 5 luni. Veți învăța să faceți tot felul de varietăți de pâine națională și internațională, precum și creații moderne și avangardiste. Cursul ar trebui completat cu cartea noastră „Tehnici profesionale de panificație” scrisă de Paulo Sebess, directorul nostru, expert în panificație internațională și câștigător al premiilor internaționale. Clasele sunt 100% online, cu explicații pas cu pas și înregistrate în videoclipuri de înaltă definiție, astfel încât să nu ratați niciun detaliu al pregătirilor și tehnicilor. De asemenea, vă veți completa învățarea cu cursurile de siguranță și igienă la locul de muncă și manipularea alimentelor, nutriție, pizza și Empanadas. Mausi Sebess este singurul institut care livrează certificate MasterChef.
Escuela Hotelera De San Juan
Program internațional de panificație și patiserie
- San Juan, Puerto Rico
Nivel Licenţă
În campus
Spaniolă
Programul Internațional de panificație și patiserie pregătește studenții să obțină locuri de muncă la nivel de bază ca brutari și / sau bucătari de patiserie în industria hotelieră și de servicii în brutării comerciale și patiserii, hoteluri, restaurante și / sau în stabilirea propriei oferte. Elevii dobândesc cunoștințe de igienă și igienizare, nutriție și planificarea meniului. Curriculumul include componente teoretice și practice de laborator și experiențe de teren sub supravegherea unui maestru bucătar sau a unui patiser. Se pune un accent unic pe standardele și procedurile de siguranță și pe achiziționarea și manipularea materialelor, ustensilelor și echipamentelor din comerț, inclusiv adaptarea și pregătirea rețetelor, precum și prepararea pâinii, produselor de patiserie europene, prăjiturilor, bomboanelor de ciocolată și clasicului și modernului stiluri de decor cu zahăr.
DaYeh University
Managementul coacerii și băuturilor
- Taipei, Taiwan
Nivel Licenţă
În campus
Din 2012, industria de panificație și băuturi au o valoare de peste 100.000.000.000 de dolari în Taiwan. În trecut, talentele de coacere erau întotdeauna cultivate prin moduri tradiționale transmise de la maestru la ucenic. Deși acest lucru subliniază măiestria maestrului, acestui tip de învățare îi lipsesc concepte moderne de management, inclusiv controlul costurilor, înțelegerea nutriției și securitatea sănătății, și, prin urmare, este incapabil să cultive profesioniști talentați ai panificației occidentale care dețin atât o perspectivă internațională, cât și modernă. Acesta este motivul pentru care a fost creat acest program. Programul este separat în două module: primul se referă la modulul practic de coacere și băuturi, care îi ajută pe studenți să dobândească o înțelegere teoretică a teoriei, cum ar fi pâinea, gustările și practicile de fabricare a prăjiturilor și abilitatea de a preda. Al doilea modul vizează modulul de gestionare și marketing al coptului și al băuturilor, concentrându-se pe învățarea abilității și cunoștințelor profesionale despre igienizarea și siguranța alimentelor, resursele umane, planificarea, gestionarea și marketingul creativ.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Licențiat în tehnologie și management al coacerii
- 1號, Taiwan
Nivel Licenţă
Engleză
Taiwan, una dintre cele mai importante industrii de panificație din Asia, a chemat să ofere o platformă pentru studenți pentru a învăța și dezvolta abilități clasice de panificație și patiserie. Practica practică și tehnicile precise vă permit să produceți o gamă largă de produse de panificație, produse de patiserie și piese centrale.
Gugusan University Malaysia
Licențiat în Managementul Artelor Culinare (Hons)
- Kuala Lumpur, Malaysia
Nivel Licenţă
În campus
Engleză
Programul Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) este conceput pentru a-i dezvolta pe cei care au ales să-și urmeze și să-și continue cariera culinară.
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Nivel Licenţă Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Arte culinare Brutărie
Pentru a obține o diplomă de licență, elevii să ia o varietate de cursuri și apoi se concentreze pe o anumită zonă de studiu. Aceste grade, în general, necesită mai mulți ani pentru a fi finalizați și pot combina formarea formală cu învățarea directă. Absolvenții trebuie să aibă abilități suficiente pentru a se desfășura la un nivel mai înalt decât solicitanții fără diplome sau experiență relevantă.
Ce este un burlac în coacere? Cursurile în acest domeniu implică formarea în domeniul artei și al științei de pregătire a produselor coapte. Elevii învață despre ingrediente și proceduri pentru prepararea unei varietăți de alimente. Acestea se pot specializa într-un anumit tip de coacere, cum ar fi produse de patiserie, paine, prăjituri sau metode lipsite de gluten.
Elevii înscriși într-un program Bachelor in Baking dobândesc abilități de care au nevoie pentru a reuși în plus față de competențele generale. Brutarii aspirate vor învăța cum să urmeze instrucțiunile, să gestioneze timpul și inventarul și să calculeze randamentele. Formarea formală pregătește absolvenții pentru a crea în mod consecvent produse care fac apel la consumatori.
Costul unei diplome de licență în coacere variază în funcție de instituție. Universitățile universitare și școlile culinare sau de ospitalitate oferă acest curs, iar studenții potențiali pot dori să compare cheltuielile pentru fiecare opțiune. Majoritatea programelor full-time durează patru ani, dar pot fi disponibile și planuri accelerate.
Absolvenții cu o diplomă de licență în coacere pot găsi locuri de muncă ca brutari sau bucătari de patiserie. Unii brutari vând articole din cuptor în timp ce alții produc produse pregătite sau gata pentru a coace pentru magazine, companii sau instituții. Pozițiile pe care un absolvent este calificat depind de tipurile de coacere la care el sau ea excelează. Programele de coacere pot oferi, de asemenea, cursuri de formare în bazele de afaceri pentru a pregăti elevii să-și deschidă propriile brutării sau să administreze operațiunile existente.
Universitățile și școlile culinare din întreaga lume oferă cursuri de licență în programe de coacere. Cursurile online pot implica studierea rețetelor și vizionarea videoclipurilor și cer ca studenții să practice practica acasă sau într-o unitate licențiată. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de administrație al școlii la alegere, completând formularul de plumb.