Filtre
- Nivel Licenţă
- BSc
- BA
- BBA
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- Arte culinare
- Brutărie
5 Nivel Licenţă Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Arte culinare Brutărie 2025
Filtre
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Tip de învățământ popular
Nivel Licenţă Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Arte culinare Brutărie
Pentru a obține o diplomă de licență, elevii să ia o varietate de cursuri și apoi se concentreze pe o anumită zonă de studiu. Aceste grade, în general, necesită mai mulți ani pentru a fi finalizați și pot combina formarea formală cu învățarea directă. Absolvenții trebuie să aibă abilități suficiente pentru a se desfășura la un nivel mai înalt decât solicitanții fără diplome sau experiență relevantă.
Ce este un burlac în coacere? Cursurile în acest domeniu implică formarea în domeniul artei și al științei de pregătire a produselor coapte. Elevii învață despre ingrediente și proceduri pentru prepararea unei varietăți de alimente. Acestea se pot specializa într-un anumit tip de coacere, cum ar fi produse de patiserie, paine, prăjituri sau metode lipsite de gluten.
Elevii înscriși într-un program Bachelor in Baking dobândesc abilități de care au nevoie pentru a reuși în plus față de competențele generale. Brutarii aspirate vor învăța cum să urmeze instrucțiunile, să gestioneze timpul și inventarul și să calculeze randamentele. Formarea formală pregătește absolvenții pentru a crea în mod consecvent produse care fac apel la consumatori.
Costul unei diplome de licență în coacere variază în funcție de instituție. Universitățile universitare și școlile culinare sau de ospitalitate oferă acest curs, iar studenții potențiali pot dori să compare cheltuielile pentru fiecare opțiune. Majoritatea programelor full-time durează patru ani, dar pot fi disponibile și planuri accelerate.
Absolvenții cu o diplomă de licență în coacere pot găsi locuri de muncă ca brutari sau bucătari de patiserie. Unii brutari vând articole din cuptor în timp ce alții produc produse pregătite sau gata pentru a coace pentru magazine, companii sau instituții. Pozițiile pe care un absolvent este calificat depind de tipurile de coacere la care el sau ea excelează. Programele de coacere pot oferi, de asemenea, cursuri de formare în bazele de afaceri pentru a pregăti elevii să-și deschidă propriile brutării sau să administreze operațiunile existente.
Universitățile și școlile culinare din întreaga lume oferă cursuri de licență în programe de coacere. Cursurile online pot implica studierea rețetelor și vizionarea videoclipurilor și cer ca studenții să practice practica acasă sau într-o unitate licențiată. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de administrație al școlii la alegere, completând formularul de plumb.