Keystone logo

52 Nivel Licenţă Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Rețele de calculatoare 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Rețele de calculatoare
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (52)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Nivel Licenţă Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Rețele de calculatoare

Computerele sunt instrumente nu mai sunt izolate; conectarea lor împreună este o practică din ce în ce standard. O Licențiat în Computer Networking este o măsură care permite absolvenților pas în domeniul ocupat și dinamic al tehnologiei informației gata pentru a proiecta, a menține și îmbunătăți rețelele de calculatoare vitale pentru modul în care lucrăm și să se joace.

Doar ceea ce este un Bachelor in Computer Networking? Acest grad se concentrează pe competențele tehnice și administrative necesare pentru a crea și de a folosi rețelelor de calculatoare pentru o serie de scopuri diferite. Subiecte acoperite vor include de securitate, multimedia, limbaje de programare, arhitectura de sistem, administrare de rețea, management de proiect, baze de date, și mult mai mult. Toate aceste subiecte joacă un rol în modul în care rețelele de calculatoare funcționează și modul în care oamenii să le folosească în diferite medii.

Există multe beneficii care participă la acest program.Nu numai ca va castiga studenților o înțelegere completă a modului în rețele de calculatoare sunt proiectate și implementate, vor avea posibilitatea de a obține experiență practică prin aplicarea lecțiile lor în aplicații din lumea reală. Aceasta este o modalitate foarte bună de a se pregăti pentru cariera de succes. Acest program poate ajuta, de asemenea, elevii accelereze cariera lor actuale sau să le ofere cu abilitățile necesare pentru a introduce noi industrii în întregime.

Programele universitare de licență lua tradițional patru ani pentru a finaliza. Costul total al câștiga un Bachelor in Computer Networking poate varia în funcție de durata programului și de alți factori, inclusiv de locație.

Oportunitățile de carieră pentru un absolvent de studii universitare cu o în Computer Networking sunt larg deschise. Multe organizații diferite sunt interesate de angajarea de profesioniști IT.Corporații, magazine, universități, centre de cercetare, și agențiile guvernamentale sunt doar câteva dintre mediile profesionale care sunt în căutarea pentru oamenii care pot proiecta și gestiona propriile rețele de calculatoare și care pot oferi suport pentru diverse operațiuni legate de rețea.

Multe colegii și universități oferă acest program de gradul interesant. Studenții se pot înscrie cu scoli din intreaga lume, mai ales în cazul în care școlile oferă cursuri on-line. Pentru a începe cu un curs, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.