Keystone logo

13 Nivel Licenţă Programe în Costa Rica pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)
  • Asistență medicală (4)
  • Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)
  • Pedagogie (2)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Nivel Licenţă Programe în Costa Rica

Acordate după finalizarea de cursuri necesare și de credit, o diplomă de licență 's în mod normal, are nevoie de patru ani pentru a finaliza și este considerat un fundament pentru studii postuniversitare în continuare. De asemenea, cunoscut sub numele de o diplomă de licență, programe de Bachelors sunt oferite în toate disciplinele academice majore la universități și instituții din întreaga lume. Costa Rica are cinci universități publice și universități particulare care oferă mai multe grade Bachelor, inclusiv Universidad para la Cooperación Internacional, Universidad de Ciencias Medicas și Universitatea recunoscută la nivel internațional din Costa Rica. Clasat pe locul foarte pe Indicelui Dezvoltării ONU e omeneste, Costa Rica pune o valoare pe educație.

Programe de licență din Costa Rica sunt deschis pentru solicitanții din interiorul țării din America Centrală, cât și în străinătate. Costurile pentru programele de licență din Costa Rica vor varia în funcție de școală, programul și solicitantului.Burse de studiu pot fi disponibile pentru studenții cu clasele excepționale sau au nevoie financiară. Cursuri de licență în Costa Rica sunt cel mai adesea predate în limba spaniolă, țara 's limbă oficială, deși unele pot fi, de asemenea, oferite în limbile engleză sau altă lume. Solicitanții pot fi obligată să treacă un test de competență dovedind abilitatea lor de a studia în limba de predare.

Fie că trăiesc în Costa Rica și interesat în care încep de studiu de licență, sau dacă sunteți un student străin în căutarea pentru o experiență internațională remarcabilă, o licență în Costa Rica ar putea fi alegerea perfecta pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile. Derulați în jos pentru a citi mai mult și să solicite informații cu privire la studii universitare în Costa Rica direct de la școlile, azi!