Keystone logo

66 Nivel Licenţă Programe în Arta spectacolului Dans 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Arta spectacolului
  • Dans
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (66)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Nivel Licenţă Programe în Arta spectacolului Dans

Câștigul salarial o licență în Dance este o opțiune excelentă pentru studenții care se bucura artele spectacolului. Elevii câștigului salarial acest grad poate dezvolta potențialul intelectual și fizic, în dans, precum și permit să lucreze în diferite direcții artistice.

Elevii de obicei întreba: "Ce este o licență în dans?" Este atat un studiu fizic și academic de performanță, coregrafie și artă. Prin câștigând acest grad, elevii sunt îndrumați spre o cunoaștere mai mare de dans prin accentul pe aspectele fizice, tehnice, de comunicare și artistice ale navei. Cunostintele lor este stimulat cu o înțelegere a contextului social și istoric în care sunt create coregrafie și performanță și cu experiență. Programul încurajează, de asemenea, studenților cu abilitățile și cunoștințele de arte scrise și vizuale, care le pot încuraja spre prezentare artistică.

Aceste studii sunt deosebit de benefice pentru studenții care doresc să învețe la un nivel superior de educație și progresul lor cariere în artele spectacolului. Elevii pot spori cunoștințele și experiența lor în coregrafie. Cursurile variază, dar se concentrează în primul rând pe de management al performantei, improvizație, coregrafie și tehnica cursuri într-o varietate de stiluri artistice.

Deoarece acest program este oferit din diferite scoli din intreaga lume, costurile de înregistrare și taxele de curs variază în funcție de instituție și de țară. Studenții interesate trebuie să contacteze instituții specifice pentru a afla mai multe.

După ce elevii câștiga acest grad, ei pot găsi de lucru în mai multe domenii, inclusiv a deveni un administrator sau un profesor de la dans. Ei pot găsi, de asemenea lucru ca un analist mișcare, istoric și cercetător, instructor de fitness, dansator profesionist, coregraf sau un director de companie de dans.Un absolvent poate găsi chiar de lucru ca un terapeut pentru dansatori sau ca un dezvoltator de arte în comunitate.

Elevii interesați de acest domeniu de studiu ar trebui să înceapă prin luarea măsurilor necesare pentru a obține gradul lor în artele spectacolului. Cu cursuri oferite atât online, cât și în campus, precum și cu jumătate de normă și cu normă întreagă, studenții pot găsi flexibilitate pentru programul lor. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.