Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 15 Studii Universitare  (Nivel Licenţă) în Dreptul afacerilor 2023

15 Nivel Licenţă Programe în Dreptul afacerilor 2023

Prezentare generală

O diplomă de licență este de obicei o unitate de studiu de patru ani în care studenții acoperă o gamă largă de subiecte într-o singură disciplină. În funcție de sistemul universitar, participanții la program ar putea avea nevoie să finalizeze o serie de clase de bază în timp ce își câștigă gradul.

Ce este licența în dreptul afacerilor? Ca cale de studiu universitar, domeniul dreptului afacerilor se referă la legile, etica, reglementările și cele mai bune practici în domeniul dreptului corporativ și comercial. Cursurile se pot concentra pe reglementări internaționale sau pe legile locale la universitate și includ în mod obișnuit subiecte precum dreptul muncii, impozitarea, dreptul de brevet și dreptul de autor. În plus față de studierea textelor juridice și a precedentelor întâlnite frecvent în afaceri, elevii pot alege din electives în științele manageriale și managementul organizațional.

Principalele competențe în domeniul dreptului afacerilor se caracterizează prin abilitățile lor analitice ascuțite, amploarea lor largă de cunoștințe cu practicile legale și capacitatea lor de a desfășura cercetări legale aprofundate și eficiente. Cercetătorii echipați cu aceste abilități sunt de obicei bine pregătiți pentru a intra în arene juridice sau de afaceri și pentru a-și dezvolta cariere de succes.

Echilibrarea finanțelor în pregătirea pentru obținerea diplomei de licență poate fi simplificată cu ajutorul potrivit. Studenții potențiali pot găsi cele mai exacte informații prin cercetarea programelor și contactarea directă a birourilor financiare ale universităților de top.

Elevii care își finalizează programul de licență pot fi eligibili pentru programe de învățământ mai avansate, cum ar fi cele care acordă o diplomă Juris Doctor sau Master of Laws. Pentru cei care doresc să intre în carieră imediat după absolvire, oportunitățile ca paralegali, consilierii juridici, coordonatorii administrației juridice și analiștii cu riscuri sunt în mod obișnuit abundente. În afara legii, mulți studenți își folosesc calificările pentru a obține poziții înalte în resurse umane, consultare corporativă și analiză de afaceri.

Programele care oferă studenților o diplomă de licență în domeniul dreptului afacerilor se concentrează, de regulă, pe legile locației geografice a universității și solicită studenților să participe la toate sau la unele dintre clasele lor în persoană. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Dreptul afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu