Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Studii Universitare (Nivel Licenţă) în e-Comerț 2023

11 Nivel Licenţă Programe în e-Comerț 2023

Prezentare generală

Comerțul electronic, sau pur și simplu e-commerce, este orice afacere sau tranzacție comercială face fie integral sau parțial, prin orice mijloace electronice, cum ar fi e-mail, telefon, mass-media digitale orice alte mijloace pe internet. Utilizarea tehnologiilor de comerț electronic a devenit cea mai bună mutare în restructurarea
procesele de afaceri vechi. E-commerce este de multe ori neinteles pentru mediul de afaceri prin intermediul calculatoarelor. Dimpotrivă moderne modele de afaceri cererii interactivitate, în fiecare aspect de management și marketing. Nu a fost nevoia în creștere de abilități de calitate în înțelegerea și se ocupă cu probleme de e-commerce. Acest lucru a fost posibil numai prin diverse cursuri de afaceri, inclusiv Licențiat în E-commerce. Cursul este destinat pentru marketing moderne și administratori de afaceri care doresc să continue înțelegerea și cunoștințele lor cu privire la operațiunile de afaceri moderne.

Licențiat în E-commerce este un program de grad recunoscut la nivel global pentru toți elevii cu scopul de a lua o linie de carieră în comerț și marketing pentru afacerile moderne, multinaționale. Acesta este un program de grad, care va dota studenții cu abilitățile și cunoștințele relevante cu privire la toate aspectele tehnice și de afaceri în ceea ce privește comerțul electronic. Licențiat în E-commerce ajută de a pregăti studenții cu strategiile de afaceri de calitate, astfel încât pentru a face dreptul de decizii de e-commerce. Cursul îi ajută să se pregătească studenții pentru dinamica in e-commerce si problemele legate. Licențiat în E-commerce este un curs academic îmbogățit care se deschide până la oportunități de carieră vaste care sunt aplicabile la nivel mondial.

Citeste mai mult

Filtre

 • Nivel Licenţă
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studii de afaceri
 • e-Comerț
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (11)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu