Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 111 Studii Universitare (Nivel Licenţă) în Educație elementară 2024

111 Nivel Licenţă Programe în Educație elementară 2024

Prezentare generală

O diplomă de licență se acordă studenților care finalizează un curriculum de obicei de trei până la cinci ani atât la disciplinele generale, cât și la cele specifice. Participanții aleg în mod obișnuit o zonă de focalizare, numită adesea o persoană majoră. Cei care doresc să urmeze o diplomă de masterat sau de doctorat de multe ori trebuie să finalizeze mai întâi un program de licență.

Ce este o licență în învățământul elementar? Programul oferă studenților cunoștințele, abilitățile și expertiza de care au nevoie pentru a reuși ca profesori de școală primară. Participanții iau de obicei cursuri în teoria pedagogică, psihologia copilului și tehnicile de instruire. De asemenea, aceștia învață informații generale despre o varietate de subiecte academice. În funcție de program, participanții se pot aștepta, de asemenea, să învețe o limbă străină sau să dobândească abilități pentru a lucra cu copii cu dizabilități. Învățătorii programelor de licență își termină, de regulă, curriculum-urile, luând o practică de predare a elevilor, concepută pentru a le oferi o expunere de instruire în lumea întreagă.

Elevii care se înscriu într-un program de licență în învățământul elementar dobândesc abilități personale și profesionale. Ei învață să gândească critic și să gestioneze proiecte pe termen lung. Mai mult, studenții învață abilități de instruire și colaborare. La absolvire, cei mai mulți pot învăța în mod eficient copiii mici.

Costul de a participa la un program de licență în învățământul elementar depinde de colegiu. Persoanele interesate deseori cercetează toate instituțiile potențiale pentru a înțelege mai bine cum să-și pregătească bugetele educaționale.

A deveni un profesor de clasă este calea cea mai comună de carieră pentru absolvenții unui program de licență în învățământul elementar. Cu toate acestea, cei care obțin diploma au abilitățile și expertiza necesare pentru a concura pentru o mare varietate de poziții profesionale. Unii aleg să lucreze în lumea afacerilor ca formatori corporativi, ajutând adulții să învețe abilitățile de care au nevoie pentru a-și îndeplini în mod eficient îndatoririle de serviciu. Alți absolvenți decid să urmeze diplome de master și de doctorat pentru a deveni directori școlari sau administratori de district. Cu toate acestea, absolvenții câștigă adesea un salariu competitiv.

Deoarece programele de licență în învățământul elementar sunt disponibile la instituții de pe întreaga planetă, elevii au o varietate de opțiuni pentru a-și urma studiile. Unii primesc instrucțiuni în sălile de clasă tradiționale, în timp ce alții iau cursuri online. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Nivel Licenţă
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pedagogie
 • Educație elementară
Domenii de studiu
 • Pedagogie (111)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu