- Nivel Licenţă
- BA
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- Arte culinare
- Gastronomie
- Europa10
- America de Sud5
- America de Nord3
Recomandate
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Diplomă de licență în gastronomie
- Castellón de la Plana, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Diploma de licență în gastronomie vizează formarea de profesioniști specializați în tehnici culinare, dar și calificați pentru a conduce și gestiona o afacere gastronomică.
Recomandate
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Licențiat în Științe Culinare și Gastronomice
- Barcelona, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Spaniolă
Datorită tuturor experiențelor și cunoștințelor dobândite pe parcursul Licenței în Științe Culinare și Gastronomice, vei putea înțelege și vizualiza fenomenul culinar și gastronomic din perspectivă științifică, tehnologică, socială, culturală și de management de afaceri. Viitorul tău începe acum!
Recomandate
Universidad Francisco de Vitoria
Consiliere rapidă
Diplomă în gastronomie
- Madrid, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Spaniolă
Consiliere rapidă
Este una dintre cele mai vocaționale grade ale facultății juridice-afaceri. Această diplomă oferă pregătire multidisciplinară în care se aprofundează cunoștințele de management, precum contabilitate, finanțe sau economie și, pe de altă parte, în zona Haute Cuisine, bazată pe studiul Patiseriei, Bucătăria Tradițională Franceză și Bucătăria Spaniolă.
Recomandate
Egas Moniz School of Health & Science
Consiliere rapidă
Licențiat în Gastronomie
- Monte de Caparica, Portugalia
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Engleză, Portugheză
Consiliere rapidă
Diploma de licență în gastronomie, cu o abordare inovatoare și integrată, combină domeniile Științe nutriționale, Management hotelier și Catering, pregătind studenții să se evidențieze într-un sector care este în continuă evoluție.
Recomandate
Aspira University College
Bachelor in Gastronomy
- Split, Croaţia
- Zagreb, Croaţia
Nivel Licenţă
La zi, Part time
3 ani
În campus
Engleză
Croatia has been successfully building the status of one of the fastest-growing Mediterranean gourmet destinations. Its growth and development are based on a rich gastro-oenological tradition, as well as on an increasing offer of a variety of restaurants with a high-quality selection of local gastronomy and oenology.
Recomandate
Universidad Europea del Atlántico
Diplomă în gastronomie
- Santander, Spania
Nivel Licenţă
La zi
8 semestre
În campus
Spaniolă
Curriculum-ul din Gradul de Gastronomie al Universidad Europea del Atlántico oferă o formare actuală de calitate aplicată tuturor domeniilor profesionale în care viitorul absolvent în științe gastronomice se va putea dezvolta, permițând specializarea în domeniul de cel mai mare interes pentru student datorită oferta de materiale elective disponibile.
Recomandate
Culinary Arts Academy Switzerland
Licențiat în Arte culinare
- Port-Valais, Elveţia
BA
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Această diplomă culinară axată pe afaceri vă ajută să construiți bazele în fundamentele bucătăriei și în afaceri, legând abilitățile practice de cunoștințele academice. Alegeți între Pathways în Artă culinară, Artă patiserie și ciocolată sau Artă culinară vegetariană.
The New School
BA in Food Studies
- New York, Statele Unite ale Americii
BA
În campus
Engleză
Instituto Profesional DUOCUC
Gastronomie internațională
- Santiago Metropolitan Region, Chile
Nivel Licenţă
În campus
Spaniolă
Administratorul gastronomic la finalul studiilor sale va fi capabil să proiecteze, să gestioneze, să producă și să comercializeze oferte gastronomice, internaționale și naționale cu identitate regională chiliană, supravegherea și gestionarea etapelor procesului de producție și a serviciilor, în diferitele domenii ale industriei . gastronomice, în funcție de tendințe, cerințe și standarde de calitate stabilite. Serviți clientul național și internațional oferind produse care răspund nevoilor lor în limba lor, engleză și franceză. Formulează proiecte gastronomice în funcție de nevoile industriei, gestionând resursele necesare pentru realizarea lor. În formarea sa, Duoc UC promovează dezvoltarea unor persoane integrale, conștiente de demnitatea lor transcendentă și angajate față de oameni și societate, integrând etica, valorile creștine și dezvoltarea abilităților necesare pentru lumea de astăzi. Aceasta îmbunătățește, de asemenea, capacitatea de a lucra în echipă, de a rezolva probleme, precum și de a genera idei inovatoare, de a învăța și de a actualiza în mod constant.
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa (Centro Superior de Estudios Turísticos de Xalapa)
Gastronomie
- Xalapa-Enríquez, Mexic
Nivel Licenţă
În campus
Spaniolă
Licențiatul în Gastronomie este una dintre opțiunile cu cea mai mare proiecție globală, deoarece contemplă noile tendințe în companiile de produse alimentare și băuturi și standardele internaționale exigente ale acestora, menținând deschise toate posibilitățile profesionale. Obiectivul general al diplomei Formarea profesioniștilor capabili să se dezvolte la locul de muncă al companiilor gastronomice naționale și internaționale, ocupând funcții de înaltă responsabilitate în domeniile operațional sau administrativ (bucătar, manager, bucătar etc.); performanțe cu un mare dinamism, capacitate de inovație și un spirit de serviciu intens în industrii și lanțuri alimentare, lanțuri hoteliere, clinici de spitale, restaurante, companii aeriene, etc; se confruntă cu provocări tehnologice, economice și culturale pe care le necesită nutriția umană.
INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))
TURISM ȘI GASTRONOMIE
- Bogotá, Columbia
Nivel Licenţă
În campus
Spaniolă
Profesionistul în turism și gastronomie al UNINPAHU se caracterizează prin capacitatea sa de leadership, inovație și atitudine de serviciu; poate gestiona și direcționa proiecte turistice și gastronomice; este creativ, motiv pentru care poate genera propuneri de valoare în arta gastronomiei; Mai mult, proiectează produse turistice, formulează și evaluează politici care vizează promovarea turismului local, regional și național. Profesionistul nostru recunoaște importanța turismului și gastronomiei ca sectoare fundamentale în economia națională și internațională.
Istanbul Medeniyet University
Licențiat în Gastronomie și Arte Culinare
- Istanbul, Turcia
Nivel Licenţă
În campus
Turc
Departamentul Gastronomie și Arte Culinare; În timpul programului de licență de patru ani, candidații sunt instruiți în domenii precum tehnici de bucătărie internațională, tehnici de bucătărie turcească, managementul alimentelor și băuturilor, știința alimentelor, cultura și istoria alimentelor, având toate cunoștințele și practicile academice și actuale necesare în domeniul lor , s-au dezvoltat în domenii culturale și sociale, științifice Oferă instruire în direcția pregătirii bucătariilor din bucătărie care pot rezolva probleme și pot lucra cu metode, pot combina toate aceste cunoștințe și abilități cu cunoștințe și practici universale și le pot folosi într-un mod care va fi benefice țării lor și societății în care trăiesc.
Instituto Profesional AIEP online belongs to Universidad Bello
GASTRONOMIE INTERNAȚIONALĂ
- Santiago Metropolitan Region, Chile
Nivel Licenţă
În campus
Spaniolă
Tehnicianul internațional în gastronomie este un tehnician de nivel superior cu abilități de a participa la elaborarea ofertelor gastronomice din bucătăria chiliană și internațională, serviciul de vinuri, băuturi și băuturi alcoolice, în conformitate cu standardele industriei gastronomice și legislația actuală, respectând condiții de igienă, siguranță, responsabilitate și durabilitate.
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Gastronomie
- Bogotá, Columbia
Nivel Licenţă
În campus
Spaniolă
Prin intermediul unui set de proiecte, studenții pot dobândi cunoștințe despre aspecte importante ale gastronomiei regionale și ale altor teritorii ale țării, dintre care unele abordează aspecte legate de turism și gastronomie
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
Licențiat în gastronomie
- México, Mexic
Nivel Licenţă
În campus
Spaniolă
Licențiatul în Gastronomie are abilitățile profesionale necesare pentru performanța lor în domeniul muncii, la nivel local, regional și național. Competențele profesionale sunt abilitățile și atitudinile care permit absolventului să dezvolte activități în zona sa profesională, să se adapteze la situații noi, precum și să transfere, dacă este necesar, cunoștințele, abilitățile și atitudinile sale în domeniile profesionale din apropiere. Abilități de analiză și sinteză, abilități de cercetare de bază, abilități de planificare și management, management de sănătate și siguranță, lucru în echipă, comunicare eficientă, abilități de negociere, leadership și atitudine de serviciu. Elaborați și gestionați un concept gastronomic prin diagnosticarea potențialului culinar, ingineria meniului, bucătăria reprezentativă mexicană și internațională, instrumentele de management financiar și strategic și reglementările aplicabile pentru a consolida sectorul gastronomic și a contribui la dezvoltarea economică a zonei.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Locații populare
Afișează mai puțin
Nivel Licenţă Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Arte culinare Gastronomie
O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.