Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 56 Studii Universitare  (Nivel Licenţă) în Geografie 2024

56 Nivel Licenţă Programe în Geografie 2024

Prezentare generală

O diplomă de licență este un program de trei sau patru ani care urmează finalizării școlii secundare. Permite unui student să urmeze o educație într-o zonă specială de interes și să dobândească abilități comerciale. Prin urmare, aceasta sporește oportunitățile pentru locuri de muncă bine plătite. De asemenea, poate fi o piatră de temelie la o diplomă de masterat.

Ce este un licență în științele geografice? Geografia este studiul pământului, inclusiv al oamenilor care trăiesc asupra acestuia, al mediului și al caracteristicilor naturale, cum ar fi o formă de relief și un climat. Un student de științe geografice ar putea lua cursuri în cartografie, statistici, regiuni ale lumii și medii ale pământului. Clasele pot avea laboratoare științifice suplimentare care să ofere experiențe practice. Cele mai multe instituții necesită un proiect senior capstone care să reflecte cercetarea efectuată de student.

Elevii care obțin o diplomă de licență în Științele geografice dobândesc frecvent competențe în citirea hărții, prelucrarea datelor și organizarea. Toate aceste abilități sunt benefice pentru gestionarea eficientă a vieții de zi cu zi.

Fiecare instituție care oferă o diplomă de licență în științele geografice va avea propriile sale taxe și taxe. Costurile variază în funcție de locația școlii, de numărul de credite solicitate, de înscrierea cu normă întreagă sau de normă întreagă și de alți factori. Elevii trebuie să evalueze cu atenție cheltuielile înainte de înregistrare.

Absolvenții de succes dintr-un program de licență în domeniul științelor geografice pot găsi un loc de muncă în sectorul public sau privat. Lucrări posibile includ cartograf, geograf, planificator de creștere, manager de viață sălbatică, gardian de parc sau profesor. Geografii pot deveni agenți de dezvoltare pentru municipalități. Există, de asemenea, posturi universitare și de colegiu ca profesor sau cercetător. Multe instituții militare angajează geografi, fie ca soldați, fie ca civili.

Există oportunități atât la nivel local, cât și în străinătate pentru a obține un licență în științele geografice. Programele online sunt excelente pentru studenții care au nevoie de un program mai flexibil. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Științe naturale
  • Geografie
  • Geografie
Domenii de studiu
  • Științe naturale (56)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu