Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 54 Studii Universitare  (Nivel Licenţă) în Inginerie energetică 2023

54 Nivel Licenţă Programe în Inginerie energetică 2023

Prezentare generală

Energie sub toate formele sale este un subiect fierbinte astăzi, și este gata pentru a deveni tot mai important în următorii ani. Companiile din întreaga lume au nevoie de angajati care au obținut o licență în inginerie energetică. Exact ceea ce este o licență în Inginerie energetică?

Acest grad oferă studenților cu o înțelegere fundamentală a infrastructurii energetice, de dezvoltare a sistemului energetic, surse alternative de energie, și mult mai mult. Totul, de la producția de energie la livrarea produsului final este acoperit. Elevii vor învăța, de asemenea, cu privire la legislația referitoare la producția și utilizarea energiei, precum și rolul pe care guvernele joacă în dezvoltarea surselor și sistemelor de energie.

Elevii vor beneficia de abordarea globală și dinamică la inginerie energetică că un program de licență oferă.Elevii vor dobândi o cunoaștere aprofundată a aspectelor tehnice de proiectare și dezvoltare a sistemelor în timp ce explorează, de asemenea, intersecțiile cererii de consum, politica guvernului, și schimbarea soluții tehnologice. Acest program se pregătește studenții pentru a introduce un câmp care are impact viața de fiecare persoană în viață astăzi.

Câștigul salarial o Bachelors de Inginerie Energetică în mod tradițional durează aproximativ patru ani. Costul de a câștiga acest grad pot varia în funcție de durata programului, locația școlii, și de alți factori.

Numeroase oportunități de carieră se va deschide până la absolvenți cu un grad de inginerie energetică. Companiile producătoare și cu livrare petrol, gaze naturale, precum și alte surse de energie tradiționale au nevoie de oameni calificați pentru a le ajuta să îmbunătățească infrastructura lor și să facă operațiuni mai eficient. Companiile interesate cu surse alternative de energie sunt, de asemenea, excelentă pentru persoanele care au o înțelegere nuanțată a acestor subiecte.Unii absolvenți aleg pentru a proiecta noi sisteme energetice și îmbunătățirea celor existente, în timp ce alții participă la cercetare care vor modela viitorul nostru de energie colectiva.

Multe colegii și universități oferă o Bachelors în Inginerie energetică, și este din ce în ce posibil pentru a câștiga acest grad în întregime on-line. Pentru a începe cu un curs, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studii de energie
  • Inginerie energetică
Domenii de studiu
  • Studii de energie (54)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu