Keystone logo

969 Nivel Licenţă Programe în Jurnalism și comunicare în masă 2024

Filtre

Filtre

 • Nivel Licenţă
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Jurnalism și comunicare în masă
Domenii de studiu
 • Jurnalism și comunicare în masă (969)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Nivel Licenţă Programe în Jurnalism și comunicare în masă

  O diplomă de licență este obținută de studenții care finalizează un program de licență. Gradul arată că un student a învățat nu doar abilitățile tehnice asociate cu domeniul, ci și abilitățile interpersonale necesare pentru a reuși în domeniu.

  Ce este un licență în jurnalism și comunicare în masă? Elevii care obțin acest grad pot învăța abilitățile necesare pentru a funcționa într-o sală de știri sau de difuzare digitală. Clasele din program acoperă în general subiecte, inclusiv fundamentele redactării știrilor, diferitele stiluri de scriere pentru diferite tipuri de media și standarde etice de raportare. Electives suplimentare în cadrul majore permite studenților să adapteze studiile lor la elemente specifice de raportare care sunt deosebit de interes.

  Studiind pentru o licență în jurnalism și comunicare în masă, poate învăța un student cum să studieze povești, să scrie o copie convingătoare și să îndeplinească un termen limită. Atenția la detalii și la timp este valoroasă atât în ​​sfera profesională, cât și în viața de zi cu zi a studenților.

  Costul obținerii unei diplome de licență variază în funcție de instituție. Ar trebui să te uiți mereu la mai multe școli pentru a găsi cea mai bună potrivire pentru tine.

  Cele mai frecvente opțiuni de carieră pentru studenții care au obținut o diplomă de licență în jurnalism și comunicare în masă sunt în raportare. Abilitățile învățate în timpul studiului pot fi aplicate tuturor formelor de raportare în presă, de la ziare la jurnalism online sau chiar de difuzare, cu posturi variind de la reporterii la coproducători. Jurnaliștii talanți rămân în căutare în întreaga lume, făcându-l o alegere de carieră care oferă o mare flexibilitate cu locul în care un student își face casa după absolvire. Jurnaliștii pot găsi muncă ca angajați cu normă întreagă, precum și profesioniști independenți pentru cei care doresc ore mai flexibile.

  Câștigarea unei licențe în jurnalism și comunicare în masă online este o soluție ideală pentru cei care doresc să echilibreze un program aglomerat cu nevoile lor de învățământ superior. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.